SBS 6 zet programma Henkjan Smits op late avond

Foto: Nick van OrmondtSBS 6 gaat het nieuwe programma Het Zullen Je Ouders Maar Zijn van Henkjan Smits niet uitzenden op primetime, maar op de late avond. Dat blijkt uit de uitzendschema’s van de tv-zender. Smits moet genoegen nemen met een plekje na de late editie van Shownieuws. Daar zal de realityshow over schaamteloze ouders vanaf 12 september elke maandag te zien zijn. Het programma zal voor een deel na middernacht te zien zijn. De uitzendingen duren namelijk van 23.20 tot 00.20 uur.

Collega’s van Smits met nieuwe programma’s krijgen in het nieuwe seizoen wel ruimte op primetime. Zo heeft SBS 6 voor Danny de Munk en Leontine Borsato, de nieuwe gezichten van de zender, primetime ruimte ingebouwd op woensdagavond. Daar zullen de twee respectievelijk Zand Erover en Hart in Aktie presenteren.

In Het Zullen Je Ouders Maar Zijn vertellen kinderen wat ze vinden van de bijzondere levenswijze, hobby, het gedrag of beroep van hun ouders. “Hoe ga je om met ouders die de hele dag naakt rondlopen? Of hoe is het als je ouders zich het liefst verkleden als cowboy en indiaan? Henkjan Smits maakt de bijzondere hobby’s bespreekbaar tussen ouder en kind“, kondigt SBS aan.

Ook Gordon komt met een nieuwe show over de relatie tussen ouders en kinderen. In Hotter Than My Daughter, vanaf 26 augustus direct na Holland’s Got Talent op RTL 4, geven dochters hun moeder op voor een serieuze kledingmetamorfose.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen