Rob Kamphues vreest voor toekomst Zomergasten

Rob Kamphues vreest voor de toekomst van Zomergasten. De populariteit van politicus Geert Wilders zou volgens de KRO-presentator zomaar kunnen betekenen dat het programma niet lang meer te leven heeft. “Naar Zomergasten moeten we kijken, al was het maar omdat dit soort tv, als het aan de PVV ligt, over een jaar helemaal is wegbezuinigd. Terwijl we zo’n behoefte hebben aan een goed gesprek, ook als de gast of het onderwerp me niet ligt“, vertelt hij in KRO Magazine.

Ook om andere redenen is de Publieke Omroep onmisbaar, stelt Kamphues. Zo vindt hij de natuurserie Life prachtig. “Misschien wel de mooiste natuurserie ooit gemaakt, Zelfs mijn kinderen kunnen nog ademloos kijken en lachen zich suf om de aapjes die proberen een rivier over te steken zonder natte pootjes te krijgen.

Kamphues is op dit moment elke donderdag op televisie met herhalingen van De Reünie. De laatste serie nieuwe afleveringen trok gemiddeld 2,5 miljoen kijkers.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen