Rutger Castricum walgt van Sophie Hilbrand

Foto: SBSRutger van Castricum, verslaggever bij omroep PowNed, is niet onder de indruk van BNN-presentatrice Sophie Hilbrand. Dat laat Van Castricum blijken in zijn column, meldt Privé. Van Castricum vindt de tv-persoonlijkheid talentloos en te oud voor de omroep waar ze werkt. “Sophie Hilbrand heeft hangtieten, een slappe reet en dood haar. Het is een verlopen tante van middelbare leeftijd. In wijde kleren, ook dat nog. Ze kan zo in het rijtje Angela Groothuizen en Patty Brard.

De PowNed-coryfee stoort zich aan de attitude van Hilbrand. “En maar hoogdravend doen over haar tv-werk. Typisch een vrouw. Een beetje de stoere carrièretijger uithangen en tegelijkertijd lekker makkelijk blijven hangen bij een kinderzender.”

Zelf vindt de 35-jarige presentatrice het geen enkel probleem dat ze voor een jongerenomroep werkt. “Ik denk dat ik het echt wel op tijd zal zien als ik te oudetaarterig word“, vertelde ze enige tijd geleden.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen