Hans Kraay Jr. trots op compliment van Mart Smeets

Foto: Nick van OrmondtHans Kraay jr. is trots als een pauw dat hij een compliment heeft gekregen van NOS-coryfee Mart Smeets. Dat zegt de presentator in TROS Kompas. Kraay jr. noemt het een ‘succesmoment’ in zijn tv-carrière tot nu toe. “Mart Smeets, hét fenomeen op het gebied van sport, schreef een zeer positieve column over mij. Hans Kraay jr. heeft een frisse, eerlijke kijk op voetbal en dat had hij gemist in Voetbal International, schreef de grote Smeets. Daar kreeg ik oprecht kippenvel van“, vertelt hij.

Kraay Jr. krijgt ook wel eens minder positieve kritieken. “Er zijn ook afschuwelijke columns over mij geschreven, hoor. Als je kleurrijk wilt zijn en zo ijdel bent als ik, moet je ook af en toe een paar draaien om je oren kunnen incasseren.”

De presentator is vooral blij met de complimenten, omdat dit is wat hij wil blijven doen. Hij heeft geen grootse ambities meer. “Ik heb geen grote doelen meer na te streven. Ambitieus ben ik nog steeds, maa het streberige is eraf. Ik ben vader, echtgenoot, sport- en amusementspresentator, trainer, columnist. En ik vind alles wat ik doe leuk. Dan blijft er toch niets meer te wensen over?

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen