Ruben Nicolai maakt Nederlandse versie The Apprentice

Ruben Nicolai komt met een Nederland- se versie van het Amerikaanse hitformat The Apprentice met Donald Trump. De BNN-variant krijgt de naam Topmanager Gezocht en zal te zien zijn op Nederland 1, de best bekeken zender van het land. Dat heeft BNN dinsdag laten weten. In Topmanager Gezocht krijgen tien kandi- daten de kans om in de voetsporen van een ‘superondernemer’ te treden. Acht weken lang moeten ze bewijzen geschikt te zijn om het te maken in het bedrijfsleven.

Wekelijks wordt de slechtst presterende pupil door de grote baas op staande voet ontslagen. Wie de Nederlandse Donald Trump is, is op dit moment nog niet bekend.

De Amerikaanse The Apprentice was jaren terug te zien op de vrijdagavond van RTL 4 onder de titel Trumps Troonopvolger. Het tv-station dacht na over een eigen versie, maar zag daar vanaf. In Duitsland maakte men wel een eigen variant met als ‘grote baas’ John de Mol, maar die tv-show werd vanwege lage scores van de buis gehaald.

Topmanager Gezocht is vanaf 15 september iedere donderdag om 21.30 uur te zien bij BNN op Nederland 1. Aanmelden kan via topmanagergezocht.bnn.nl.
aan via topmanagergezocht.bnn.nl.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen