RTL 8 breidt zendtijd kinderprogrammering uit

Foto: RTLRTL 8 gaat haar kinderprogrammering onder de titel RTL Telekids aanzienlijk uitbreiden. Met ingang van het komende seizoen krijgt het kinderblok wekelijks 14,5 uur extra uitzendtijd. Dat heeft RTL dinsdag laten weten. RTL Telekids werd bijna een jaar geleden geïntroduceerd en is nu elke ochtend van 6.30 tot 9.30 uur op zender. Op werkdagen wordt dat opgerekt tot 10.00 uur en in het weekend tot 10.30 uur. Bovendien komt er op schooldagen een nieuw middagblok van 15.00 tot 17.00 uur.

Het middagblok krijgt volgens RTL een gevarieerde programmering. “Er komen niet alleen nieuwe afleveringen van bestaande programma’s, maar ook wordt een aantal nieuwe series aan de programmering toegevoegd. Welke series dat zijn, wordt later deze zomer bekendgemaakt“, zegt een woordvoerster.

Op dit moment zendt RTL Telekids programma’s uit als Ernst, Bobbie en de Rest, Chuggington en Bibaboerderij. Presentatrice Keet is het gezicht van de zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen