Daphne Bunskoek gaat interviewen op Nederland 2

Foto: Lilian van RooijDaphne Bunskoek wordt namens NTR de presentatrice van het tv-programma Gesprek op 2. De IKON schuift Paul Rosenmöller naar voren en de VPRO zet Chris Kijne in. Dat hebben de omroepen dinsdag laten weten. Gesprek op 2 is een nieuw praatprogramma op de late zondagavond van Nederland 2, waarin een ‘stevig en inhoudelijk’ gesprek wordt gevoerd met een gast uit de actualiteit. De presentatoren wisselen elkaar af en zullen daardoor ieder eens in de drie weken te zien zijn.

De gasten in Gesprek op 2 komen uit binnenland en buitenland en uit verschillende hoeken van de samenleving. “Wat hen bindt is dat zij invloedrijk, intellectueel uitdagend en maatschappelijk betrokken zijn. Politici, bestuurders, beleidsmakers, machthebbers, cultuurdragers, denkers en wetenschappers passeren de revue“, laat een persvoorlichter weten.

Gesprek op 2 is de eerste samenwerking van de ledenomroep VPRO met taakomroep NTR en de levensbeschouwelijke IKON.

De eerste aflevering is op 11 september om 23.30 uur.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen