RTL 4-ster Patricia Paay zingt Gay Sera Sera

Foto: SBSRTL 4-presentatrice Patricia Paay is dit jaar nadrukkelijk aanwezig bij de Gay Pride in Amsterdam. Naast dat ze met een eigen boot meevaart tijdens de Canal Parade, zal ze een dag eerder het nummer Gay Sera Sera zingen tijdens de finale van de Mr. Gay-verkiezing op het Rembrandtplein. Dat heeft de organisa- tie woensdag gemeld. Paay heeft er zin in. “Gay Sera Sera is positief en gezellig. Het dak gaat eraf met dat nummer. Ik kan niet wachten om het voor een groot publiek te doen!

De tv-diva zal niet alleen zingen, maar ook jureren tijdens de Glamour-ronde van de Mr. Gay-verkiezing. “Als iemand glamour herkent, is het Patricia Paay wel. Ze is een van de echte Nederlandse diva’s en past perfect bij de glitter en glamour van de Gay Pride“, zegt organisator Frederik van den Bosch.

Het jurylid van Holland’s Got Talent is druk met de voorbereidingen op Gay Pride. “Ik vaar voor de eerste keer met een eigen boot mee tijdens de grachtenparade. Het wordt een ‘over the top’-boot met ‘over the top’-mensen. Een en al overdreven glitter en glamour. Ik hou van de Gay Pride, echt een celebration of love!

De finale van de Mr. Gay-verkiezing is op 5 augustus, de Canal Parade is op 6 augustus. Beide evenementen vinden plaats tijdens de festiviteiten van Gay Pride in het centrum van Amsterdam.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen