Olcay Gulsen trots op plek in jury Project Catwalk

Modeontwerpster Olcay Gulsen verheugt zich bijzonder op haar rol als jurylid in het nieuwe seizoen van de realityshow Project Catwalk op RTL 5. “Ik ben trots of het feit dat ik gevraagd ben als jurylid. Ik vind het erg mooi om te zien hoe jonge getalenteerde ontwerpers zich zo met passie inzetten voor hun droom“, zegt ze. Gulsen vindt het leuk om nieuw talent te helpen. “Het geeft mij positieve energie. En met Jan Taminau in de jury en Carlo Wijnands als mentor ben ik in goed gezelschap.”

Ook Taminau kijkt ernaar uit om zijn bijdrage te kunnen leveren. “Ik vind het erg leuk om in de jury plaats te nemen om zo te kijken of jonge mensen begrijpen wat mode inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken.

Naast deze nieuwe juryleden en nieuwe presentatrice Stacey Rookhuizen, is ‘fashion consultant’ het vierde nieuwe gezicht van de nieuwe reeks. Hij gaat aan de slag als coach van de kandidaten. “Naast het feit dat Project Catwalk bij mij past, is het voor mij een manier om de kijker mijn kennis over fashion mee te geven“, zegt hij.

Project Catwalk gaat op 5 september in première op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen