Ferry Doedens in thema-avond over homoseksualiteit

Foto: Nick van OrmondtFerry Doedens maakt op 4 augustus zijn opwachting in de thema-avond Flikker Op! van KRO en VARA. De RTL 4-acteur zal vertellen over de eerste homozoen in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft de VARA woensdag gemeld. Doedens veroorzaakte behoorlijk wat commotie toen zijn personage een andere jongen kuste in de soapserie. “Er was een kijker die twitterde: ‘Mijn dochter van acht zit te kijken, moet dat nou?’ Dan denk ik: daar begint het dus al“, liet zijn collega Joep Sertons eerder weten.

De jonge acteur is niet alleen te gast om over de homoscènes in GTST te praten. “Ook vertelt hij over een lesbienne die haar buurt uit wordt gepest in Amsterdam“, aldus de VARA.

Andere gasten tijdens de thema-avond zijn hersenonderzoeker Dick Swaab, dit jaar tevens Zomergast, de Belgische geneticus Sven Bocklandt, regisseur Tim Oliehoek, journaliste Margriet van der Linden en schrijver Arthur Japin.

Flikker Op! met presentatoren Arie Boomsma en Claudia de Breij is op 4 augustus om 20.20 uur te zien op Nederland 3.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen