RTL 4 maakt eigen versie Britse tv-hit Embarrassing Bodies

RTL 4 komt met een eigen versie van het Britse realityprogramma Embarrassing Bodies. Net als in het origineel, zullen ook in het Nederlandse ‘Dit Is Mijn Lijf’ patiënten met gênante ziektes centraal staan. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. De producenten hebben voor de tv-show een speciale mobiele kliniek ingericht waar twee artsen en een tandarts gratis inloopspreekuur houden. Hier onder- zoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan.

Klachten die in het programma voorbij zullen komen zijn impotentie, winderigheid of nare geuren op intieme plekken. “Een deel van de patiënten wordt ter plekke behandeld; een ander deel wordt doorverwezen naar een specialist en daar verder geholpen. Aan het eind van het programma komen de mensen terug om te vertellen hoe het nu met ze gaat“, legt een woordvoerster van RTL uit.

Embarrassing Bodies is volgens RTL een kijkcijferhit in Engeland. Het programma is aan de overkant van de Noordzee inmiddels aan het vierde seizoen begonnen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen