Catherine Keyl baalt van NTR

Foto: Roy BeuskerCatherine Keyl baalt van de NTR, de omroep waar zij waarschijnlijk een talkshow voor gaat presenteren. De presentatrice vindt de omroep niet slagvaardig. “Wat voor programma het wordt, kan ik nog niet zeggen. Dat is erg vervelend. Er worden ook geen beslissingen over genomen. Het duurt allemaal zo eindeloos“, klaagt ze. Keyl houdt niet van treuzelen. “Ik zou het leuk vinden als mensen gewoon binnen een week iets beslissen, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.

Dat Keyl een talkshow gaat presenteren voor NTR, werd eerder deze week gemeld door Albert Verlinde. Volgens Keyl is er echter nog niets definitief. “Er moet nog wel gepraat worden over de inhoud van het programma. Dat lijkt me wel belangrijk.”

Het wordt niet een talkshow met alleen Keyl. “Nou, dat is het hem juist. Dat wordt het niet. Daarom heb ik mijn twijfels al. Ik heb het niet alleen voor het zeggen. Daar hangt het allemaal wel een beetje vanaf.

Keyl kan naar eigen zeggen niet duidelijker zijn over de materie. Ze verwacht pas veel later iets zinnigs te kunnen zeggen. “September wordt het wel, hoor, vrees ik met dit tempo.”

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen