Rochelle wil in schijnwerpers blijven staan

Rochelle Perts wil in tegenstelling tot de vorige X Factor-winnaar Jaap Reesema niet een jaar lang wachten om met een muziekalbum te komen. De zangeres wil voortdurend in de schijnwerpers blijven. Dat vertelt ze in NRC Handelsblad. Perts belandde na het winnen van X Factor op nummer 1 in de hitlijsten. “We moeten kansen grijpen. Niet door uitgebreid de tijd te nemen om liedjes te schrijven, maar door cd’s uit te brengen. Doorgaan, doorgaan, doorgaan: dat wordt mijn tactiek.

Verder onthult Perts dat ze nooit het contract heeft gelezen dat ze moest tekenen voor haar deelname aan X Factor. “Aan het begin van het programma hebben alle kandidaten een contract getekende. Niemand lette op, we wilden allemaal door naar de volgende ronde.”

Ze heeft er geen spijt van. “Achteraf denk ik: geen slechte deal. Qua muzikale inbreng heb ik veel vrijheid en ook met de financiën zit het wel goed.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen