Rochelle wil in schijnwerpers blijven staan

Geplaatst op za 02 jul 2011 om 16:56

Rochelle Perts wil in tegenstelling tot de vorige X Factor-winnaar Jaap Reesema niet een jaar lang wachten om met een muziekalbum te komen. De zangeres wil voortdurend in de schijnwerpers blijven. Dat vertelt ze in NRC Handelsblad. Perts belandde na het winnen van X Factor op nummer 1 in de hitlijsten. “We moeten kansen grijpen. Niet door uitgebreid de tijd te nemen om liedjes te schrijven, maar door cd’s uit te brengen. Doorgaan, doorgaan, doorgaan: dat wordt mijn tactiek.

Verder onthult Perts dat ze nooit het contract heeft gelezen dat ze moest tekenen voor haar deelname aan X Factor. “Aan het begin van het programma hebben alle kandidaten een contract getekende. Niemand lette op, we wilden allemaal door naar de volgende ronde.”

Ze heeft er geen spijt van. “Achteraf denk ik: geen slechte deal. Qua muzikale inbreng heb ik veel vrijheid en ook met de financiën zit het wel goed.
12 Reacties op “Rochelle wil in schijnwerpers blijven staan”


 1. Anoniem

  Ik denk dat zei het wel veder gaat schoppen dan de meeste winaars!

  De meeste blijven altijd veels te lang stil!

 2. Geenstijl

  Zij heeft als een van de weinige internationale klasse, meer als Ben of Lisa.
  Maar met alleen de stem kom je er niet, het team moet ook van internationale klasse zijn en dit is weinig te vinden in NL.

 3. Chiel

  Dat zou X Factor Jaap ook wel willen, album 1 week op plek 47 in de hitlijst…
  Prima album overigens, dat dan weer wel ;)

 4. John Doe 2

  @ Chiel
  Het is een zeer goed album.
  Ben ik met je eens.

 5. Martini

  Tja, het is te hopen voor d’r. Juryleden e.d. vertellen de laatste jaren dat X-factor zo anders is geworden omdat Lisa heeft gewonnen, maar wat hoor je de laatste tijd nou nog van haar? Terwijl d’r 1e album vol leuke nummers stond.

 6. j-k

  Lisa is bezig met haar 2e album, haar eerste album was een succes hoor! klom naar de op en bleef nog best een poos staan! ik ben nog steeds fan van haar.
  maar weetje wat ik nou zou fascinerend vind, dat rochelle met 1 nummer beter scoort dan ben sounders met 4 singles:P alhoewel ben sounders enorm goed ligt in de Showbizwereld. ligt rochelle haar kwaliteit meer in haar muziek. ben maakt leuke nummers, maar niet iets spectaculairs of bloed mooi, super vrolijk, z’n album doet het wel heel goed dus. dat is wel goed van hem.

 7. Robin

  Ik vraag me af of we lang en veel van Rochelle gaan horen, ze is zo schuw enzo

 8. inge

  @ dat maakt haar juist weer gewoon

 9. Jade

  Ik was dit meisje alweer vergeten. Ze werkt nu weer als kassameisje bij de C1000 in Helmond.

 10. Paul

  OH mijn God,dan moet ik eens een keertje naar die C1000 in Helmond en neuken.Helmond is dat Nederland of Helmond in Afrika.hahaha

 11. Erik

  Toch heeft ze met het nummer no air niet zo heel veel succes. nu staats ze alweer ver buiten de top 10 van de top 100 maar in de top 40 staat ze juist al 2 weken op 2. ik snap het niet helemaal. word het nummer dan zoveel op de radio gedraai?

 12. Pistare

  @j-k ; met 1 nummer meer succes dan Ben Saunders met 4 singles? Eh… en waar haal je die informatie vandaan. Klopt namelijk helemaal niets van!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.