Patricia Paay krijgt extra betaald voor nieuwe tv-show

Foto: Nick van OrmondtPatricia Paay krijgt extra geld van RTL 4 als haar realityshow Diva’s Draaien Door met Patty Brard en Tatjana Simic doorgaat. Het project zou niet onder haar huidige contract met de zender vallen. Dat zegt Paay in weekblad Story. Extra geld is precies de reden waarom Paay het programma wil gaan maken. “Ik moet wel. Ik moet toch geld verdienen! Er zit een aanhangsel aan mijn contract dat ik een eigen programma mag hebben. Dat wordt ook extra betaald“, aldus de presentatrice.

In Diva’s Draaien Door helpen Brard, Paay en Simic mensen door zelf rotklusjes op te knappen, legde bedenkster Brard eerder uit. Toch lijkt Paay nog niet helemaal tevreden met het format. “Je denkt toch niet dat ik in een abattoir ga werken of de vloer ga dweilen in een bejaardenhuis? Ik dacht het niet. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren.

Diva’s Draaien Door wordt in de media wel de vrouwelijke Joling & Gordon over de vloer genoemd. “Het moet juist niet de uitstraling van Geer & Goor krijgen. Nu Tatjana erbij betrokken is, kun je het het best vergelijken met Charlie’s Angels. Ik denk dat we toch nog even om de tafel moeten gaan zitten over de bedoeling van het programma.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen