Mannelijke paaldanser in Holland’s Got Talent

Holland’s Got Talent-juryleden Dan Karaty, Gordon en Patricia Paay worden in de uitzending van vrijdagavond verrast door een mannelijke paaldanser. De 25-jarige Antoni Wanders uit Breda heeft zijn paal meegenomen en wringt zich voor het oog van de jury in de meest onmogelijke bochten. “Hij droomt ervan om door te breken als mannelijke paaldanser en vooral Patricia is erg van hem gecharmeerd“, verklapt RTL alvast. Een voorproefje van de act van Wanders is te zien via YouTube.

Voor het jurycommentaar moet de kijker wachten tot de uitzending, om 20.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen