Net5 met dubbele afleveringen Desperate Housewives

Net5 hervat het zevende seizoen van de komedieserie Desperate Housewives eind augustus met dubbele afleveringen. Zowel op 30 augustus als op 6 septem- ber kan de kijker een dubbele portie verwachten. Dat heeft Net5 dinsdag laten weten. Na de eerste twee uitzendweken, vervolgt het vrouwenstation de reeks met wekelijks een enkele aflevering om half negen. Aansluitend om half tien gaat dan het Nederlandse programma Next Hair Guru van start, een talentenjacht voor kappers.

De avonturen van ‘housewives’ Susan, Lynette, Bree en Gaby zijn al vanaf het begin te volgens bij Net5. Ook in het vervolg van seizoen zeven hebben ze weer te maken met geheimen, wraakacties en manipulatie. Zo ontdekt Carlos de waarheid achter de dood van zijn moeder.

Marc Cherry, de bedenker van Desperate Housewives, heeft inmiddels aangekondigd dat er na het zevende seizoen in elk geval nog twee seizoenen worden bijgemaakt. Seizoen acht zal meteen na de zevende serie te zien zijn bij Net5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen