Lang seizoen voor Voetbal International

Foto: Studio KastermansHet belooft een druk jaar te worden voor Wilfred Genee en zijn collega’s van Voetbal International. Het tv-programma staat een lang seizoen te wachten. Dat heeft RTL dinsdag laten weten. VI keert maandag terug op RTL 7. “Het gaat een lang seizoen worden voor de heren, want bijna aansluitend, in de zomer van 2012, vanaf 8 juni, vindt het EK in Polen en Oekraïne plaats. En het succes van VI Oranje tijdens het laatste WK smaakt naar meer“, aldus een zegsman van het televisiestation.

VI Oranje brak tijdens het WK 2010 alle records. “Toen keken op het hoogtepunt ruim 900.000 mensen naar de tafelgesprekken van Wilfred, Johan, René en hun gasten. Ook de kijkcijfers van de reguliere ‘Voetbal International’ lopen steeds verder op, met als voorlopig hoogtepunt 805.000 kijkers op 28 februari 2011.

Net als vorig seizoen is VI vanaf volgende week weer elke maandag en vrijdag om half negen ’s avonds te volgen bij RTL 7.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen