Jan Slagter wil hele jaar door Groeten van MAX

Foto: MAXOmroep MAX-baas Jan Slagter wil zijn tv-show Groeten van MAX met Sybrand Niessen ook buiten de zomer om gaan uitzenden. Dat zegt Slagter dinsdag in een persbericht. Het vierde seizoen van de tv-reeks was de afgelopen weken een succes op Nederland 1 met gemiddeld 1,5 miljoen kijkers. “Het is een absolute kijkcijferhit waar ik trots op ben. Volgend jaar komen we weer terug in de zomer. Misschien moeten we ook maar een aantal afleveringen in de winter maken“, aldus Slagter.

Groeten van MAX besteedde net als andere jaren aandacht aan schrijnende vakantieklachten. “Het is goed om te zien dat het programma Groeten van MAX een instituut is geworden in de reisbranche, ze kunnen niet meer om ons heen“, zegt hij.

De laatste uitzending van dit seizoen scoorde maandag 1,7 miljoen kijkers. “Het programma bleek daarmee een groter succes dan ooit.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen