Natuurserie Life deze zomer primetime op Nederland 1

Foto: EONederland 1 heeft deze zomer een zeer prominent uitzendmoment toegewezen aan de EO voor de Britse natuurserie Life. De documentairereeks zal vanaf 20 juli tien weken lang elke woensdag na het Achtuurjournaal te zien zijn op de best bekeken zender van Nederland. Dat heeft de EO vrijdag laten weten. De serie is het vervolg op Planet Earth en is een aaneenschakeling van indrukwekkende en ontroerende beelden uit de natuur. De beelden zijn voorzien van Nederlands- talig commentaar.

Cameraploegen en wetenschappers reisden na een jaar voorbereiding drie jaar lang alle continenten van de wereld over om het leven van dieren en planten vast te leggen. “Dankzij een bijzonder kwalitatieve opnametechniek van 2000 beelden per seconde worden vliegensvlugge jachtrituelen ongekend scherp en nauwkeurig uitvergroot“, aldus de EO.

De EO is er trots op dat een natuurprogramma zo een prominent uitzendmoment  heeft gekregen. “De EO is er trots op Life te mogen uitzenden. Duurzaamheid is voor de EO een belangrijk thema. De serie Life sluit hier naadloos bij aan.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen