Robert ten Brink heeft goede hoop voor Got Talent

Foto: Nick van OrmondtRobert ten Brink denkt dat het goed mogelijk is dat Holland’s Got Talent dit jaar even goed zal scoren als vorig jaar. Het nieuwe seizoen, dat vrijdagavond van start gaat op RTL 4, heeft volgens de presentator veel talent in huis. “Ik denk dat het een hele mooie serie wordt. Het is best spannend, want vorig jaar was het een groot succes en dan wil je dat toch evenaren. Gelukkig kwamen er veel mensen langs dat je denkt: dat wordt misschien wat in die liveshow“, aldus de presentator in Boulevard.

De audities die vanaf vrijdagavond op televisie komen, zijn al opgenomen. “Het is al opgenomen. Er kwamen 200 mensen langs voor de jury. Daar zat natuurlijk wel een heleboel goed talent bij, maar ook dat je denkt…

Ten Brink heeft genoten van de opnamen. “Je komt dat theater in waar we het opnemen en je bent gewoon in het circus. Er staan mensen buiten dieren te kammen of de meest rare pakken aan te te trekken. Ze nemen een lama mee en een kameel.

Het heeft niets te maken met X Factor of The Voice. Het is een op zichzelf staand programma“, besluit de tv-coryfee.

Holland’s Got Talent is om 20.30 uur te zien op RTL 4. Aansluitend volgt de eerste aflevering van Big Fat Gypsy Wedding, waarin zigeunerhuwelijken centraal staan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen