Fred van Leer nieuwe coach Holland’s Next Top Model

Geplaatst op Fri 15 Jul 2011 om 14:53

Foto: Nick van OrmondtStylist Fred van Leer maakt dit najaar zijn opwachting als coach in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model. Hij zal de kandidaten van het programma bijstaan met raad tijdens hun race om een modellencontract. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. Van Leer, bekend van onder meer Dames in de Dop en RTL Boulevard, heeft er zin in. “In Holland’s Next Top Model werk ik de hele dag met die meiden én ben ik met mode bezig. Dat is natuurlijk fantastisch. Voor mij een golden opportunity.

Naast Fred van Leer is er nog een nieuw gezicht te zien: modefotograaf Paul Berends zal plaatsnemen in de jury en de prestaties van de modellen kritisch beoordelen. Samen met juryvoorzitter en presentatrice Daphne Deckers, stylist Bastiaan van Schaik en catwalkcoach Mariana Verkerk, bepaalt Paul wekelijks wie van de kandidaten naar huis moet.

Iedere week worden Daphne, Bastiaan, Mariana en Paul bijgestaan door een wisselend gastjurylid, dat alle ins & outs van de modewereld kent.
18 Reacties op “Fred van Leer nieuwe coach Holland’s Next Top Model”


 1. Anouk Teeuwe

  Alsof iemand dit kijkt….. Next!

 2. Mark

  1,3 – 1,5 miljoen lukt met gemak vanavond. Zeker met 0,0 concurrentie van Ned1 en SBS (kom op, alweer Harry Potter II, is al 14 x geweest).

 3. tim2

  Reactie op Anouk Teeuwe:
  Vorig jaar trok BNTM zo’n 600.000 kijkers per aflevering, kijken dus genoeg mensen naar.

  Reactie op Mark:
  Het gaat hier over Holland’s Next Top Model he :p

 4. anonymusje

  OT:

  Dus toch: http://www.telegraaf.nl/prive/10203569/__Wendy_van_Dijk_terug_met_Ushi__.html

 5. Husse...je weet toch?

  Verschrikkelijk weer die toneelstukjes van Wendy van Dijk waarbij de ‘gasten’ verbaasd doen alsof ze van niets wisten. Nou ja het is televisie, maar meer ook niet.

 6. Mark

  @tim2:

  Lol, ik las er te snel over heen, zag alleen Holland’s en dacht meteen aan Got Talent. :P

 7. Schemerlamp

  Holland’s Next Top Model= Hollandse wedstrijd van uitgehongerde meisjes.

 8. kritische kijker

  Deze uitgemolke zooi is voor de infantiele kijker die nergens genoeg van kan krijgen als het maar beweegt. Wanneer komt er nou eens wat nieuws bij die Ellende en deMol. Het is bar en boos wat er in zijn algemeenheid gepresenteerd wordt op de CO

 9. mike

  Denk dat de ‘Hollands’ editie beter gaat scoren als de ‘Benelux’ variant, heerlijke wegkijk tv zonder pretenties..

 10. constance

  Die FRed is dat niet :dat wijfje in ‘n mannelijf??

 11. ....

  Ik vind hem een beetje eng…..

 12. Linda van Maanen

  Zit net met verbazing een stuk van dit programma te kijken. Gaat over een paar meiden op bezoek in IJsland. Fred van Leer beweert dat als je ergens te gast bent je moet eten wat de pot schaft. Ik weet niet in welke eeuw hij is opgegroeid en bij wie hij dit geleerd heeft maar het is vrij onbeschoft van de gastvrouw/heer om niet eerst bij zijn gasten te informeren wat hij/zij graag eet of niet. Hij werd pissig toen een meisje weigerde schapenkop te eten en die IJslandse vrouw was zogenaamd ‘beledigd’ omdat dit hun cultuur was. Ze wilde zelfs niet eens zeggen WAT er geserveerd werd. Over onbeschoft gesproken! Dit zet je dus NOOIT buitenlandse gasten voor dan kan je namelijk verwachten dat iemand aan tafel zowat over z’n nek gaat. En om dan zo te keer te gaan tegen dat meisje. Wie denkt die knul eigenlijk wel dat hij is? Laat hij eerst zelf maar eens leren wat wel en niet kan voordat hij mensen die rotzooi voorschotelt. De enige die hier onbeschoft waren was hij en die IJslandse vrouw die zo vreselijk ‘beledigd’ was. Nou ik zou zeggen, tough shit. Ik snap best dat als je model wilt worden bepaalde dingen wel en niet kunnen, maar dit slaat nergens op.

 13. Linda van Maanen

  Ik had die Fred ook een mailtje gestuurd (wist trouwens niet dat hij dat ding persoonlijk kreeg, maar goed). Wat een rare vent is dat zeg. Blijft maar beweren dat ik geen fatsoenlijke opvoeding heb gehad, maar vervolgens schrijft hij continu met taalfouten (geen mailtje zonder, bijna in elke zin stond een fout), gaat hij tekeer tegen die jonge meiden, vindt hij dat een schapenkop voorzetten blijkbaar moet kunnen en vindt hij zichzelf duidelijk helemaal te blits (een stylist, nou die redt de wereld wel). Vervolgens beweert hij dat hij de mailtjes gaat gebruiken om een ‘collum’ te schrijven (vreemd dat iemand die columns schrijft zelf niet eens weet hoe je column schrijft). Triest dat hij blijkbaar mijn mailtjes nodig heeft om een column te schrijven. Maar ja, wat wil je als je zo’n zielig figuur bent die zo’n programma presenteert. Tja, dan heb je de mailtjes van een ander nodig.

 14. Linda van Maanen

  En hij, als superopgevoed schepsel, vindt het blijkbaar heel erg ‘opgevoed’ om een meisje, waarvan bekend is dat ze vegetariër is, een schapenkop voor te zetten. Ik kan me vergissen hoor, maar ik vind gigantisch beledigend om iemand vlees voor te zetten terwijl je WEET dat die persoon vegetariër is. Maar ja, Fred is ‘opgevoed’ en ik niet, maar ik vind het toch alles behalve opgevoed om 1. iemand een schapenkop voor te zetten en 2. een vegetariër vlees voor te zetten.

 15. Stekelbaars

  @Linda v Maanen: heb jij een psych nodig?

 16. Linda van Maanen

  Ik niet, Fred wel. Of ben jij soms Fred of z’n vriendje?

 17. dandy

  hahahahahahahaha nou volgens mij ben je een beetje kwaad op Fred hahahahah wat ben je een simpel wijf ! je snapt toch wel dat er tv word gemaakt ! wat pak jij het allemaal serieus op ! volgens mij ging het erom hoe er mee om werd gegaan !

 18. Linda van Maanen

  @Dandy. Fred is degene die hysterisch reageerde op mijn berichtje naar hem. HIJ neemt het dus héél serieus. Ik niet hoor, ik moest er vreselijk om lachen, die vent spoort echt niet. En nu lees ik in de krant dat ze één van de graatmagere mutsen eruit hebben gegooid omdat ze ‘te dikke billen’ zou hebben. Hilarisch toch.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.