Olcay Gulsen in jury Project Catwalk

Modeontwerpers Olcay Gulsen en Jan Taminiau zitten komend seizoen in de jury van het programma Project Catwalk op RTL 5. Zij voegen zich bij jurylid Stacey Rookhuizen, die de talentenjacht tevens gaat presenteren. Dat meldt RTL Boulevard dinsdag. Rookhuizen is blij met wat vrouwelijk gezelschap in de jury. “Als iemand laat zien dat je met mode veel kan bereiken dan is het Olcay wel. Ze heeft een sterk zakelijk gevoel, maar ook oog op trends en mode“, laat het RTL-gezicht weten.

De opnames van Project Catwalk zijn maandag van start gegaan in het World Fashion Centre in Amsterdam. In het programma gaan twaalf aanstormende ontwerpers de strijd met elkaar aan in modebewuste uitdagingen. Allemaal hebben ze één doel: naam maken in de modewereld.

Project Catwalk is vanaf september te zien op de maandagavond van RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen