Gerard Joling op gesprek bij directie SBS 6

Foto: SBSGerard Joling heeft vrijdag overleg met de directie van SBS 6. De televisiezender heeft zijn programmering voor het najaar gepresenteerd met daarin ontbreekt de ster van de zender. “Ik heb vrijdag een gesprek met de directie. Dan ga ik wel even kijken en horen wat er allemaal gebeurt“, aldus de zanger op Radio 538. Joling maakt zich geen zorgen over de huidige situatie. “Ik heb nog een jaar een contract, dus het zou vreemd zijn als ik niets meer zou doen. Dat kan ik me bijna niet voorstellen.

De presentator steekt de hand voor een deel in eigen boezem. “Er zijn best wel wat aanbiedingen voor mij geweest en er zijn programma’s geweest die ik zelf niet zo zag zitten. Misschien heeft dat er ook mee te maken, maar ik weet zeker dat ik terugkom op televisie. Hoe dan ook. Dat is zeker bij SBS.”

De meest recente tv-klus van Joling voor SBS 6 was het programma Sterren Dansen op het IJs, dat afgelopen voorjaar werd uitgezonden.

55911
image/jpeg

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen