Catherine Keyl en Sipke Jan Bousema krijgen talkshow

Foto: Roy BeuskerCatherine Keyl en Sipke Jan Bousema worden dit najaar twee van de gezichten van een nieuw praatprogramma van de NTR. Het programma is de opvolger van de talkshow Helder met Mirella van Markus en zal dagelijks om 16.30 uur te zien zijn op Nederland 2. Dat heeft een woordvoerder van de NTR woensdag bevestigd naar aanleiding van een artikel in het AD. Of Markus en Sylvana Simons zich ook bij het team voegen, wil NTR niet verklappen. “Dat wordt bekend op onze najaarspresentatie.

De presentatoren zullen afwisselend te zien zijn. Zo neemt Keyl de aflevering van maandag voor haar rekening.

Voor Keyl is het een wens die in vervulling gaat. De presentatrice heeft geen zin meer om dagelijks te presenteren, maar roept al jaren graag een wekelijkse talkshow te willen. “Ik heb er ongelofelijk veel zin in“, zegt ze in het AD.

 

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen