Dries Roelvink wil naar Songfestival

Dries Droelvink wil Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival 2012 in Azerbeidzjan. De zanger maakt gebruik van de open audities die de TROS houdt in haar zoektocht naar een geschikte inzending. Dat heeft Roelvink laten weten. Roelvink heeft zijn inzending anoniem ingediend. Hij komt met een Engelstalig nummer. “Het lijkt me leuk om mezelf eens van een andere kant te laten horen. Ik ben er al tien jaar mee bezig“, aldus de zanger bij Novum Nieuws.

De TROS maakte woensdag bekend dat zowel bekend als onbekend zangtalent drie maanden de kans heeft om een inzending op te sturen. Zes tot zeven acts strijden in het Nationaal Songfestival vervolgens om een ticket naar Azerbeidzjan.

Roelvink vindt het niet erg dat hij straks tegen andere kandidaten moet strijden. “Ik vind het juist wel leuk om die strijd aan te gaan“, zegt hij.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen