Harry Vermeegen van SBS 6 naar RTL 7

Foto: SBSHarry Vermeegen vertrekt bij SBS 6 om aan de slag te gaan voor RTL 7. Voor zijn nieuwe werkgever gaat hij het 12-delige programma Leven als een Prof maken. Dat vertelt Vermeegen in ELF Voetbal. Vermeegen was de afgelopen jaren te zien bij SBS met zijn programma Harry van Oranje, maar voelde zich niet thuis bij de zender. “SBS had Harry van Oranje veel vaker moeten uitzenden. En me moeten inzetten tijdens het WK. Het programma was absoluut geslaagd. Maar SBS wilde niet.

Zijn nieuwe programma Leven als een Prof gaat in september in première na de maandageditie van Voetbal International. “Ik ga leuke dingen verzinnen met voetballers. Ik vind de Eredivisie net zo leuk als het Nederlands elftal. De Eredivisie geeft wat meer mogelijkheden.

Vermeegen verheugt zich op de samenwerking met RTL 7. “Het is een echte sportzender, een heel goede combinatie. RTL gaat straks tijdens het EK wel dingen met me doen. De bedoeling is dat ik nog één keer ga vlammen. Daar gaat RTL 7 van profiteren. Ik ben ambitieus zat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen