Smurfen nemen Radio 538 over

Radio 538 heeft voor Sony een opvallen- de reclamecampagne ontwikkeld voor de bioscooprelease van de nieuwe film De Smurfen. Op 1, 2 en 3 augustus zijn de commercials van 538 op diverse tijd- stippen omgesmurft naar ‘Smurfercials’. Dat heeft 538 woensdag laten weten. Een Smurfercial is een voor de luisteraar herkenbare reclame, alleen dan gericht op de doelgroep Smurfen. “MediaMarkt wordt MediaSmurf, Vliegwinkel.nl wordt Vliegsmurf.nl en Studentenwerk.nl wordt Smurfenwerk.nl.”

De internetadressen uit de Smurfercials komen allemaal uit bij de officiële site van De Smurfen. “Aan het einde van het commercialblok is het voor de luisteraar duidelijk dat de Smurfen nu echt overal zijn, maar vooral in de bioscoop!“, aldus 538.

In de nieuwe film, die zondag in première ging in New York, zijn de Smurfen uit hun vertrouwde dorp verjaagd en in de echte wereld terecht gekomen. Op 3 augustus gaat de film in première in Nederland.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen