AVRO geeft live verslag Gay Pride aan AT5

De AVRO stelt haar live registratie van de jaarlijkse Canal Parade tijdens Gay Pride dit jaar ter beschikking aan de Amsterdamse televisiezender AT5. Op 6 augustus zullen AVRO-gezichten Cornald Maas en Ewout Genemans de kijkers van AT5 om twee uur ’s middags verwelkomen vanaf de Prinsengracht. Dat heeft de AVRO vrijdag laten weten. Zelf brengt de AVRO de Canal Parade live op internet. Verder zendt ze later op die dag, om 22.15 uur, een samenvatting uit op Nederland 3.

De AVRO wil een allesomvattend verslag laten zien van de Canal Parade. “Van Drag Queen tot toeschouwer aan de wal, iedereen is terug te zien met zijn of haar verhaal in het programma Amsterdam Gay Pride – Canal Parade“, kondigt de omroep aan.

Het is voor het eerst dat commentator Cornald Maas assistentie krijgt van Ewout Genemans. Maas is homoseksueel en Genemans onthulde recent biseksueel te zijn.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen