Gordon verwondt kandidaat Holland’s Got Talent

Foto: Mike van den ToornGordon heeft een kandidaat van Holland’s Got Talent verwond met een paintballpistool. Hij schoot mentalist Richard Stooker in het kruis, waarna het balletje via zijn tok in zijn lies terecht kwam. “Met 200 km per uur op vijf meter afstand komt dat best hard aan, kan ik je vertellen! Ik zakte door mijn knieën. De tranen sprongen wel even in mijn ogen. Gordon is erg geschrokken. Hij is na de act nog naar mij toe gekomen met zijn excuses“, zegt de performer vrijdag in De Telegraaf.

Stooker had een act rondom paintball en voorspellen voorbereid. “Voor mijn act laat ik de juryleden Dan Karaty, Patricia Paay en Gordon alle drie een keer met een paintballpistool op me schieten. Uiteindelijk heb ik, als alles goed gaat, al van tevoren voorspeld waar ze me zullen raken.”

Dat is niet goed gegaan. “Nu moet ik toegeven dat ik de jury ook heb lopen uitdagen door te zeggen dat ze overal op mochten richten, behalve op mijn gezicht. Het is niet echt gevaarlijk, maar je moet wel een veiligheidsmarge houden bij paintball.”

Het was volgens Stooker nooit de bedoeling van Gordon om hem te verwonden. “Hij had bovendien nooit verwacht dat de lasers goed gericht zouden staan en hij ook mij op die plek zou kunnenraken.

De beelden zijn vrijdag te zien in Holland’s Got Talent, om 20.30 uur op RTL 4.

Gordon heeft een kandidaat van Holland’s Got Talent verwond met een paintballpistool. Hij schoot mentalist Richard Stooker in het kruis, waarna het balletje via zijn tok in zijn lies terecht kwam. “Met 200 km per uur op vijf meter afstand komt dat best hard aan, kan ik je vertellen! Ik zakte door mijn knieënDe tranen sprongen wel even in mijn ogen. Gordon is erg geschrokken. Hij is na de act nog naar mij toe gekomen met zijn excuses

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen