RTL 4 blijft samenwerken met Radio 538

Foto: RTLRTL 4 blijft samenwerken met Radio 538, ondanks dat de radiozender dit jaar vertrekt bij RTL en volledig eigendom wordt van John de Mol. Dat heeft RTL-baas Bert Habets donderdag laten weten in RTL Boulevard. Beide partijen werken onder meer samen rondom het programma The Voice of Holland, een productie van De Mol. “Voor de kijker is het een heel prettig gegeven dat de Edwin Evers-band gewoon blijft en de betrokkenheid van Radio 538 terug te zien“, aldus Habets.

Habets baalt ervan dat hij de marktleider onder de radiostations kwijtraakt. “Het is jammer. We hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat wij heel graag radio in ons midden willen hebben. Het is jammer dat wij aan het eind van dit jaar afscheid nemen van radio en de samenwerking die wij hebben opgezet met alle 538-medewerkers. De bestáánde samenwerking, bijvoorbeeld rondom The Voice of Holland, gaan we gewoon continueren.

Of RTL 4 ook voor nieuwe projecten nauwe samenwerking zoekt met Radio 538, weet Habets nog niet. “Voor de rest zien we het in de toekomst. We gaan het in rust bekijken wat de juiste stappen zijn.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen