André van Duin en Gerrit Zalm in Knevel & Van den Brink

André van Duin en Gerrit Zalm hebben de uitnodiging geaccepteerd om in augustus aan te schuiven in één van de afleveringen van Knevel & Van den Brink. Dat zegt presentator Tijs van den Brink donderdag in een persbericht. Na een korte zomerstop gaat Knevel & Van den Brink op 8 augustus weer verder. “We hebben een aantal mensen uitgenodigd die we sowieso graag een keer willen spreken. Het ziet ernaar uit dat Gerrit Zalm en André van Duin langskomen in de komende weken.

Verder zal Knevel & Van den Brink vooral gedomineerd worden door de actualiteit. “Omdat we dicht op de actualiteit zitten, blijft het altijd spannend welke onderwerpen er op tafel komen. De laatste dagen staat het nieuws bol van de gebeurtenissen in Oslo, maar morgen kan dat weer heel anders zijn.

Van den Brink heeft in elk geval veel zin om samen met Andries Knevel weer een paar weken op de late avond te zitten. “We mogen bijna weer! De eerste helft van het seizoen is prima verlopen, dus we gaan graag verder.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen