Ali B. op volle toeren met Corry Konings

Ali B. gaat in het nieuwe seizoen van zijn programma Ali B. Op Volle Toeren onder meer op bezoek bij Corry Konings, Imca Marina en Rob de Nijs. Ook Armand, Liesbeth List en Ronnie Tober krijgen visite van de rapper. Dat vertelde B. woensdag in RTL Boulevard. Gedurende elk bezoek krijgt B. gezelschap van een andere collega uit het vak. “Iedereen heeft zijn eigen verhaal, dus iedere aflevering is weer anders. En een ander verhaal geeft een andere sound“, laat de rapper weten.

De TROS bracht Ali B. Op Volle Toeren afgelopen voorjaar voor het eerst op de buis en was acht afleveringen lang een groot succes. De uitzendingen behaalden hoge kijkcijfers en werden bekroond met een eervolle vermelding van de jury van de Zilveren Nipkowschijf.

Wanneer het tweede seizoen in première gaat, is nog niet bekend.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen