Vivian Reijs tekent contract bij SBS 6

Geplaatst op do 30 jun 2011 om 11:20

Vivian Reijs heeft een eenjarig contract getekend bij SBS 6. De presentatrice is vanaf dit najaar te zien bij de zender. Dat heeft SBS bekendgemaakt. Wat Reijs precies gaat doen bij SBS, wordt later duidelijk. “Ik vind studioprogramma’s heel leuk, maar op locatie ook. Het gaat me om de diversiteit. Ik sta open voor heel veel dingen“, vertelt ze. “Het is in elk geval een heerlijk gevoel dat een zender vertrouwen in je heeft. Voor mij is het een feestje om vanaf nu bij die club te horen.”

Reijs kreeg contact met SBS, dankzij haar deelname aan Sterren Dansen op het IJs. Daar leerde ze al menig SBS-ster kennen. “Ik heb nauw samengewerkt met Gerard, Nance, Beau en Danny. Ik zou met een aantal wel iets leuks willen doen. Zeker met Beau of Danny. Daar had ik echt een klik mee.

SBS-baas Eric van Stade heeft veel vertrouwen in Reijs. “Zoals veel mensen weten, zijn we bezig met het rebranden van SBS. We moeten terug op de kaart en Vivian gaat daar een wezenlijk onderdeel van uit maken. Ik heb daar ideeën over, maar kan daar nog niets over zeggen. We hebben binnenkort onze perspresentatie. Daar gaan we spannende verhalen vertellen over wat Vivian gaat doen.”
29 Reacties op “Vivian Reijs tekent contract bij SBS 6”


 1. Robin

  Leuk! :) Maar waarom ‘maar’ 1 jaar?

 2. Drs S.J.H. van Gerven.

  Huizenjacht en de 25…
  mijn god zeg…wat een ophef.

 3. Drama Queen

  Ze mot wat he nu ze van haar vent af is.

 4. De GTST Fanclub

  Prachtige vrouw om te zien, goed dat SBS eindelijk de stal uitbreid en de gezichten eens vernieuwd. Samen met Beau HBIVN?

 5. scientist

  kan ze niet beter de porno in?

 6. Olga

  “Ik vind studioprogramma’s heel leuk, maar op locatie ook. Het gaat me om de diversiteit. Ik sta open voor heel veel dingen“, vertelt ze.
  Klinkt best wel mutsig.

 7. TeeVeetje

  offtopic ; Dat liedje van Gerard Joling , Ik hou dr zo van , is één op één gestolen van het nummer Lach Layla Lach van Grad Damen , en zo komt splinter door de winter .

 8. Vincent

  Onbegrijpelijk? Waar zit het talent? Werkelijk lieve mensen van SBS ga in vredesnaam niet voor nietszeggend en ga voor inhoud en kwaliteit van mensen.PLEASE!!! Weer just a pritty face…studio en locatie leuk???
  Beiden nog nooit verheffend gedaan….oh my Godddd wat is er mis in het Gooi!
  Ik hoop oprecht dat ze dit kleinste contract mogelijk, gekregen heeft vanwege vermeende talenten en niet op een andere voor het Gooi zo bekende weg.
  Vincent

 9. Owen

  Wie?

 10. Wim

  Ellemieke 2

 11. Kaj

  Wie is zij eigenlijk? (Ze ziet er overigens wel goed uit).

 12. Lex

  Ik vind haar leuk.

 13. Rogier

  Leuke meid!
  Ik denk dat ze nu ingezet gaat worden voor ‘huizenjacht’ en ‘de 25′
  Ik denk dat SBS eerst wil zien hoe ze is, daarna zal waarschijnlijk der cl tractor wel verlengt worden en nieuwere (betere) programma’s krijgen.

 14. Anoniem

  @ vincent
  hier wordt ik nou zo moe van he…… vooroordelen. “nietszeggend,geen inhoud,geen kwaliteit” zomaar wat woorden die je gebruikt. ken je haar persoonlijk????? nee? ?? goh als je zelf wat inhoud zou hebben dan zou je zoiets niet eens schrijven en lekker je mond houden. enneh…. pritty face??? wat is pritty? pretty face staat iets intelligenter ( als je dan toch zonodig wat moet schrijven)
  kan er iemand hier in godsnaam eens kritiek leveren die niet steeds de plank mis slaat?

 15. Jimmy

  @Rogier, Hahaha, “SBS wil eerst zien hoe ze is” Lijkt me niet de goede volgorde! Eerst weten wat ze kan en dan pas binnenhalen met gepast format.
  Maar ach het is SBS !

 16. Coeus

  Ellemieke eruit, Vivian erin. Hebben ze John Ewbank ingehuurd als adviseur?

 17. Willem

  Is een leuke voor Huizenjacht.

 18. Remco

  Leuke meid bij een leuke club, suc6 bij SBS6

 19. Bernie

  Is trouwens volgende week niet die najaarspresentatie van SBS? Dacht gisteren zoiets te horen bij shownieuws :o Ben erg benieuwd naar de plannen van SBS voor dit najaar. Eric van Stade had het gisteren al over het “Re-Branden” van SBS.

 20. Stefan

  Dat wordt Huizenjacht en ‘de 25’

 21. Anoniem

  Wat moeten al die ex mokkels van John Ewbank op tv..

 22. .kwikjealex

  Volgende week is de presentatie voor het najaar, dus ik ben benieuwt.
  Hij zei dat er in ieder geval een hoop programma’s klaarliggen waarmee SBS zichzelf weer op de kaart gaat zetten.

 23. Elsje Fiederelsje

  I rest my case! Weer zo’n nietszeggend mormel. Enkel gekozen om haar sm*l en echt niet om haar “presentatietalent”. Let maar op haar uitspraak: een gooische ‘air’, praten over de ‘son in de see sien sakkuh’ in plaats van het Algemeen Beschaafd Nederlandse ‘de zon in de zee zien zakken’.

  Ik begrijp niet waarom er voor deze huppelk*tjes wordt gekozen in plaats van ECHT talentvolle mensen een kans te geven.

  Armoe troef!

 24. Anoniem

  ik ben neutraal.. zou haar wel op een nieuw format zetten.. waar mogelijk.

 25. Alex

  ik vind haar sahaaaaaaaaaaai…Ellemieke was leuker, meer pit!

 26. ti-bob

  goed van SBS6

 27. kees

  Wat een saaie vrouw is dat.

 28. achja

  alles is beter dan patty b.

 29. Anoniem

  Ze heeft echt zo´n SBS6 gezicht, past best dus

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.