Vivian Reijs tekent contract bij SBS 6

Vivian Reijs heeft een eenjarig contract getekend bij SBS 6. De presentatrice is vanaf dit najaar te zien bij de zender. Dat heeft SBS bekendgemaakt. Wat Reijs precies gaat doen bij SBS, wordt later duidelijk. “Ik vind studioprogramma’s heel leuk, maar op locatie ook. Het gaat me om de diversiteit. Ik sta open voor heel veel dingen“, vertelt ze. “Het is in elk geval een heerlijk gevoel dat een zender vertrouwen in je heeft. Voor mij is het een feestje om vanaf nu bij die club te horen.”

Reijs kreeg contact met SBS, dankzij haar deelname aan Sterren Dansen op het IJs. Daar leerde ze al menig SBS-ster kennen. “Ik heb nauw samengewerkt met Gerard, Nance, Beau en Danny. Ik zou met een aantal wel iets leuks willen doen. Zeker met Beau of Danny. Daar had ik echt een klik mee.

SBS-baas Eric van Stade heeft veel vertrouwen in Reijs. “Zoals veel mensen weten, zijn we bezig met het rebranden van SBS. We moeten terug op de kaart en Vivian gaat daar een wezenlijk onderdeel van uit maken. Ik heb daar ideeën over, maar kan daar nog niets over zeggen. We hebben binnenkort onze perspresentatie. Daar gaan we spannende verhalen vertellen over wat Vivian gaat doen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen