Ralf Mackenbach nieuw in jury My Name Is

Ralf Mackenbach wordt jurylid in het nieuwe seizoen van het tv-programma My Name Is op RTL 4. Ook zangeres Do en realityster Kelly Pfaff worden toegevoegd aan het panel, dat verder bestaat uit het vertrouwde jurylid Albert Verlinde. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Het is de taak van de jury om tijdens de auditierondes van My Name Is de beste kandidaten te selecteren. Vorig jaar zaten naast Verlinde Erik de Zwart, Kathleen Aerts en Ronny Mosuse in de jury.

Ook de presentatie wordt gewijzigd. Namens Nederland blijft Nicolette van Dam het gezicht van My Name Is, maar zij krijgt nu een nieuwe Vlaamse collega: Bram Vandeputte. Hij is de opvolger van Francesca Vanthielen.

In My Name Is, een idee van Verlinde, wordt gezocht naar kinderen en volwassenen die hun favoriete artiest voortreffelijk kunnen nadoen. Belangrijk is dat de imitators, naast uitstekende zangkwaliteiten, ook de looks en de moves hebben van een grote artiest.

Het nieuwe seizoen van My Name Is begint op zaterdag 20 augustus om 20.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen