Ralf Mackenbach nieuw in jury My Name Is

Geplaatst op do 30 jun 2011 om 12:02

Ralf Mackenbach wordt jurylid in het nieuwe seizoen van het tv-programma My Name Is op RTL 4. Ook zangeres Do en realityster Kelly Pfaff worden toegevoegd aan het panel, dat verder bestaat uit het vertrouwde jurylid Albert Verlinde. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Het is de taak van de jury om tijdens de auditierondes van My Name Is de beste kandidaten te selecteren. Vorig jaar zaten naast Verlinde Erik de Zwart, Kathleen Aerts en Ronny Mosuse in de jury.

Ook de presentatie wordt gewijzigd. Namens Nederland blijft Nicolette van Dam het gezicht van My Name Is, maar zij krijgt nu een nieuwe Vlaamse collega: Bram Vandeputte. Hij is de opvolger van Francesca Vanthielen.

In My Name Is, een idee van Verlinde, wordt gezocht naar kinderen en volwassenen die hun favoriete artiest voortreffelijk kunnen nadoen. Belangrijk is dat de imitators, naast uitstekende zangkwaliteiten, ook de looks en de moves hebben van een grote artiest.

Het nieuwe seizoen van My Name Is begint op zaterdag 20 augustus om 20.30 uur op RTL 4.
39 Reacties op “Ralf Mackenbach nieuw in jury My Name Is”


 1. Anoniem

  Leuk..

  Dus 20 augustus begint RTL met
  20.00 Zie Ze Vliegen
  20.30 My Name Is
  22.00 Echt Waar? (waarschijnlijk)

  Ook heb ik al gezien dat zie ze vliegen 6 afleveringen heeft, niet zoveel dus!
  en my name is ook weer 5 afleveringen denk ik dan.

 2. Anoniem

  En SBS6 zal dan de 20e wel starten met Het Beste Idee Van NL.

 3. zozo

  Wat een rare jury! Sinds wanneer heeft Kelly verstand van muziek etc…

  Do? Die heeft nog nooit 1 nummer zelf uitgebracht, alleen covers.

 4. Jimmy

  @zozo; Ze (Kelly Pfaff) is al jaren DJ !!!!!!!!!!!!!!!

 5. Super Grover

  @zozo
  En juist daarom past Do goed bij My Name Is, waar kandidaten ook andere artiesten nadoen.

 6. Coeus

  Een welgemeend: HUH?!

 7. Rogier

  Waarom?!
  Die jongen is net 15 ofzow, beetje raar.
  En ook Kelly Pfaff, wat moet zij in die jury?
  De andere juryleden snap ik wel, maar deze twee zijn een beetje raar.

 8. Anoniem

  Sommige snappen de keuze voor Do niet, ik snap die keuze juist wel heel erg goed. Heeft verschillende albums en singels uitgebracht. Jammer dan dat dit ook covers waren. Ze heeft ervaring met optredens op nationaal en internationaal gebied. Heeft ervaring met omgaan met de pers, ervaring als jurylid ( deed belgische xfactor) , ervaring met musical. Gewoon genoeg ervaring om geschikt te zijn lijkt me,

 9. Louwter

  Ralf kan mooi de kinderen beoordelen.
  Voor jongere kinderen is hij toch ook een held.

  Nu “De Pfaffs” stoppen moet er toch brood op de plank komen en ze zijn natuurlijk in Belgie wereldberoemd. Niet geheel onbelangrijk voor een co-productie.

  Do kan best een leuk deuntje zingen als ze niet over de top gaat.

  Misschien wel een beetje rare combi zo bij elkaar maar het zou kunnen werken.

 10. noah

  ik kijk altijd graag naar My name is… maar het is wel tikkeltje overbodig, maar wel lekker een familieshow scoorde vorig jaar tussen de 1,1 miljoen en 1,4 miljoen! not that bad

 11. Maj

  Getver, over het paard getild jongetje.

 12. Tim

  Do is echt een topper. Ben benieuwd!

 13. gorr

  hm ik had niet echt zin in een 2e seizoen van mynameis. maar ik moet zeggen de vernieuwde jury maakt veel goed. nu hopen dat de montage ook verbeterd is want die was vorig seizoen echt slecht!! en er werd veel te veel vooraf prijsgegeven in promo’s en dergelijke.

 14. Enrique

  Wat superleuk dit!!!! Do is één van de beste zangeressen van ons land en Kelly Pfaff is in België natuurlijk huge als tv-persoonlijkheid en DJ en ook nog eens danseres! Heb er echt heel veel zin in!!!!

 15. Stefan

  Ralph wordt er enkel en alleen maar ingezet om jeugd te trekken naar het programma waardoor papa en mama afstemmen op SBS6 (samen met de kids). Verder moeten we daar niet moeilijk over doen. Het is een commerciële zender dus een logische gedachte.

 16. Kaj

  @Stefan Het is toch juist niet de bedoeling dat ze op SBS 6 afstemmen?

 17. wim

  kots-kots.

 18. Robin

  @Stefan

  Het is echt superr dat Ralf dit allemaal mag meemaken op zijn leeftijd!
  Hij vind het allemaal hartsikke leuk om te doen en dat straalt ie ook uit.
  Daarom staan er veel mensen achter hem gelukkig ziet de tv wereld dat ook :)

 19. Michel

  @Kots op jou!

 20. Tim20

  Erg vrouwelijke jury met 3 meiden… Ralf zal voor het testosteron moeten zorgen.

  Kelly heeft een carrière als danseres achter de rug en is tegenwoordig DJ

 21. KwekjeLexa

  even die bram gegoogled… best een lekker ding!

 22. Antonius

  Als een andere kandidaat voor hem staat, die kán het commentaar van ralf toch gewoon niet serieus nemen? Wat een lachertje zeg!!

 23. 2.0

  oke lagge komende week beginnen de audities kga dinsdag ff kijken ben benieuwd wel jammer wou kathleen wel eens van dichtbij bekijken hahaha mjah do is natuurlijk ook leuk, en een slimme keuze aangezien ze in belgie ook in the x factor heeft gezeten

 24. Timor

  ”In My Name Is, een idee van Verlinde” Dit blijf ik een rare zin vinden. Verlinde heeft het namelijk 99% gejat van de Soundmixshow met slechts een nieuw jasje. Schandalig eigenlijk en geen bedankje niks voor oa Henny Huisman

 25. .kwikjealex

  Jammer,vond het vorig jaar goed, Erik de zwart voor de wat oudere kijkers, K3 meisje voor de jongere.
  Toen leek het nog professioneel, maar toen kwam de kinderjury en de verschrikkelijk chaotische finale die het voor mij helemaal verpestte.
  Helaas, zeker geen verbetering aan de show.

 26. Mark

  Ralf wordt ingezet om meer jongeren te trekken (letterlijk en figuurlijk). ;)

 27. Paul

  Mark,Ralf mag mij dan wel een keertje trekken,mmmmmmmmmmmmmmmm

 28. .kwikjealex

  @Paul
  Dit soort reactie’s kunnen pas na 8 uur he, dan ligt hij op bed ;)

 29. Samson & Gert

  Mmmmmmmmmmmm heerlijk ventje ik hoop niet voor hem dat ik hem s’avonds tegenkom in een steegje want dan vinden ze hem de volgende ochtend in de container met z’n broek naar beneden.

 30. Chiel

  Het duurde toch nog 25 reacties voor het plat werd :)

 31. Rogier

  Mediacourant de nieuwe erotische site? ;)

 32. Anoniem

  onbegrijpelijk.. meen ik serieus. hoezo: innovatie?! kom nou toch.

 33. Frank

  Helaas is de geloofwaardigheid van de jury tot 0 gereduceerd en hiermee ook de urgentie om te kijken, want wat stelt deze jury nou voor??

 34. gorr

  wat maakt men zich druk om de jury. het gaat hier in tegenstelling tot zangtalentenjachten niet om zangtechniek en dergelijke… het gaat hier om mensen die een look a like van een artiest kunnen zijn en een show kan neerzetten als die artiest.. daar is vooral albert het belangrijkste,omdat hij met de winnaars aan de haal gaat. wie de rest van de jury is, maakt toch niet zoveel uit. oke, je moet er geen tuinman of chirurg neerzetten, maar de keuze voor do,ralf en kelly is best oke aangezien ze iets met het artiestenvak te maken hebben.

 35. Marc van der Linden

  Zal mij worst wezen wat ze uitzenden, als ik maar kan vreten. Ik wil dit seizoen de 220 halen.

 36. Paul

  marc van der lindworm,o u bedoelt zeker de tweehonderttwintig kilo lindworm hahaha

 37. Mark

  Ralf is idd lekker aan het opdrogen. Wel ff wachten tot ie 18 is, hè jongens. ;)

 38. Gea.

  Ik ben gisteren met een aantal fans van Loek Manshande(Look a like Neil Diamond vertrokken naar Waalwijk voor de eerste TV opname van My name is,wat een verspilling van de dag,het leek de Mini Playbackshow wel zeg.

  Sound checken was er niet bij,voor onze Loek was dat heel belangrijk geweest,hij trad als tweede op en werd afgebrand door de jury,als je Ralf een jurylid vind,wat een papagaai is dat zeg,alles wat Do zei beaamde hij,geen eigen mening,waarschijnlijk nog nooit van Neil Diamond gehoord,wat wil je ook,15 jaar en geen ervaring.Loek stond als 61 jarige en al ruim dertig jaar muzikant tussen 11,12 jarige.
  Wat een aanfluiting,totaal geen respect. Wou het maar even gezegd hebben….

 39. Drs S.J.H. van Gerven.

  Gea

  Jouw Loek moet beseffen dat hij met 61 lekker thuis moet blijven en daarin hadden jullie hem moeten beschermen. Mooie vrienden zijn dat, die Loek eigenhandig het podium opduwen om gejureerd te worden door idd een 15-jarige, maar ga achteraf niet lopen klagen want het was allang bekend wie de jury was voor dit programma. Loek is een lul, zo simpel is het, hij moet weten dat hij commercieel totaal niet intressant is en dus ook niets te zoeken heeft in een dusdanige talentenjacht.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.