Frans Bauer neemt Jaap Buys in de maling

Geplaatst op do 30 jun 2011 om 11:15

Frans Bauer heeft voor het nieuwe seizoen van zijn programma Bananasplit onder meer artiestenmanager Jaap Buys in de maling genomen. Dat vertelde de TROS-presentator woensdag voor de camera’s van SBS Shownieuws. Buys is bekend als manager van onder meer Jan Smit. “Dankzij Shownieuws hebben wij het voor elkaar gekregen dat we Volendams grootste manager hebben gefopt: Jaap Buys. We hebben hem lekker te pakken genomen“, aldus een enthousiaste Bauer.

Ook de andere grappen voor het derde seizoen zijn volgens Bauer weer goed geslaagd. “We hebben dit jaar een fantastisch seizoen“, stelt hij.

Bananasplit is in het nieuwe seizoen weer te zien op Nederland 1.
7 Reacties op “Frans Bauer neemt Jaap Buys in de maling”


 1. Flippo

  Echt weer een programma met diepgang van de publieke omroep, net als:

  – Muziekfeest op het plein
  – Van de gekke
  – Slechtste chauffeur
  – Babyboom
  – Comedy live
  – Niet normaal
  – Te land, ter zee en in de lucht
  – Praatjesmakers
  – Sterren.nl

  Allemaal programma’s met diepgang en heel integer gemaakt. Zo zie je ze niet bij de commerciele omroep hoor! Gelukkig hebben we drie publieke netten, vol met kwaliteit.

 2. John Doe

  Natuurlijk moet er een Volendammer in bananasplit

 3. meneer de uil

  Ja natuurlijk je zal ook eens en programma hebben waar geen Volendammer in zit.

 4. Huiskamer

  Tros en Volendam. De grootste incest zaak van Nederland.

 5. zozo

  @flippo diepgang en integer?? Je laat me lachen op deze ochtend. Zijn best leuke programma’s (smmige) maar diepgang bij muziekfeest op het plein of te land ter zee, dat ziek ik niet!!

 6. Kees

  …en dan wil de PVV ook nog meer van die Nederlandstalige troep uit Volendam op Radio 2…onbestaanbaar. Gelukkig trekt de publieke omroep zich nix van die politici aan.

 7. linda

  Even een berichtje van een Volendamse zelf, wij zijn er ook zelf allang niet meer blij mee die overexposure van volendam en de volendammers .Zoals bekend zijn we zelf net als alle andere nederlanders erg nuchter en vinden al die drukte om niks door mensen van buitenaf!!!! vaak erg overdreven. Hier is niets anders dan in andere dorpen , maar wij worden bij iedere scheet uitgelicht lijkt t wel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.