Frans Bauer neemt Jaap Buys in de maling

Frans Bauer heeft voor het nieuwe seizoen van zijn programma Bananasplit onder meer artiestenmanager Jaap Buys in de maling genomen. Dat vertelde de TROS-presentator woensdag voor de camera’s van SBS Shownieuws. Buys is bekend als manager van onder meer Jan Smit. “Dankzij Shownieuws hebben wij het voor elkaar gekregen dat we Volendams grootste manager hebben gefopt: Jaap Buys. We hebben hem lekker te pakken genomen“, aldus een enthousiaste Bauer.

Ook de andere grappen voor het derde seizoen zijn volgens Bauer weer goed geslaagd. “We hebben dit jaar een fantastisch seizoen“, stelt hij.

Bananasplit is in het nieuwe seizoen weer te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen