Sipke Jan Bousema voor het laatst in Opsporing Verzocht

Foto: Nick van OrmondtSipke Jan Bousema presenteert dinsdag voor de laatste keer Opsporing Verzocht en neemt daarmee na twaalf jaar afscheid van de AVRO. “Ik loop vanavond met gemengde gevoelens de studio uit. Enerzijds voelt het als de juiste beslissing om na bijna twaalfenhalf jaar mijn vleugels uit te slaan. Anderzijds gaat zo’n afscheid natuurlijk niet zonder emoties; ik zal mijn collega’s ontzettend gaan missen. Het is de afsluiting van een mooie periode“, zegt de presentator in Avrobode.

Bousema vindt dat hij te weinig kansen kreeg bij de AVRO. “Bij de AVRO heb ik me altijd kunnen ontwikkelen. Ik ben begonnen als presentator van jeugdprogramma’s en daarna heb ik de kans gekregen om met Opsporing Verzocht en Cash op zolder volwassenen-tv te gaan maken. Daar ben ik de AVRO ontzettend dankbaar voor. Maar nu ben ik op een punt gekomen dat ik me wil door ontwikkelen en de AVRO kan mij die mogelijkheid niet geven.

Dat is natuurlijk heel spijtig. Maar aan de andere kant is het ook gezond om na twaalf jaar iets anders te gaan doen“, besluit hij.

Opsporing Verzocht is om 21.20 uur te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen