Sipke Jan Bousema voor het laatst in Opsporing Verzocht

Geplaatst op di 28 jun 2011 om 17:16

Foto: Nick van OrmondtSipke Jan Bousema presenteert dinsdag voor de laatste keer Opsporing Verzocht en neemt daarmee na twaalf jaar afscheid van de AVRO. “Ik loop vanavond met gemengde gevoelens de studio uit. Enerzijds voelt het als de juiste beslissing om na bijna twaalfenhalf jaar mijn vleugels uit te slaan. Anderzijds gaat zo’n afscheid natuurlijk niet zonder emoties; ik zal mijn collega’s ontzettend gaan missen. Het is de afsluiting van een mooie periode“, zegt de presentator in Avrobode.

Bousema vindt dat hij te weinig kansen kreeg bij de AVRO. “Bij de AVRO heb ik me altijd kunnen ontwikkelen. Ik ben begonnen als presentator van jeugdprogramma’s en daarna heb ik de kans gekregen om met Opsporing Verzocht en Cash op zolder volwassenen-tv te gaan maken. Daar ben ik de AVRO ontzettend dankbaar voor. Maar nu ben ik op een punt gekomen dat ik me wil door ontwikkelen en de AVRO kan mij die mogelijkheid niet geven.

Dat is natuurlijk heel spijtig. Maar aan de andere kant is het ook gezond om na twaalf jaar iets anders te gaan doen“, besluit hij.

Opsporing Verzocht is om 21.20 uur te zien op Nederland 1.
7 Reacties op “Sipke Jan Bousema voor het laatst in Opsporing Verzocht”


 1. Jerrold

  gay-ay-ay-ay

 2. Theodor

  zeer slechte wannabe presentator die denkt dat hij heel wat is.

 3. Louwter

  Tot zover Sipke…

  Te groot voor kinder tv, te klein voor volwassen tv.

  Over een paar jaar weer te zien in het Veronicablad in de rubriek “Herinnert u zich deze nog?”

 4. Peter

  dat verwacht ik niet, heb eerder het idee dat hij dingen gaat doen die bij m passen en daar hij net als detijds met jeugd tv succesvol in zal zijn

 5. janine

  @ Jerrold: Dus???????

 6. Olga

  @ Janine: Voor mensen zoals Jerrold waarschijnlijk enorm fascinerend omdat ze zelf nog in de kast zitten….anders maak je anno 2011 niet meer zulk soort opmerkingen (tenzij je 12 bent)

 7. janine

  @olga valt me hier vaker op! Of 12 of weinig tot geen hersencellen! Althans levende!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.