Ellemieke Vermolen weg bij SBS 6

Foto: Nick van OrmondtEllemieke Vermolen vertrekt per direct bij SBS 6. De presentatrice heeft dat besluit zelf genomen. Dat heeft een zegsvrouw van SBS dinsdag laten weten. Het con- tract van Vermolen loopt deze zomer af. Hoewel SBS openstond voor verlenging, heeft Vermolen ‘nee’ gezegd. “Het klopt dat Ellemieke stopt met haar werkzaam- heden bij SBS. We vinden het jammer maar respecteren haar besluit. Zij kon haar gezinsleven in België niet langer combineren met haar werk bij SBS 6“, aldus de woordvoerster.

De 34-jarige presentatrice woont met haar gezin in België en moet drie uur rijden om bij SBS in Amsterdam te komen. “Het was niet meer te doen. Ze zit er al heel lang mee. Zeker een halfjaar dubt ze over haar toekomst“, vertelt haar manager aan Novum.

Volgens de manager wilde Vermolen wel verlengen, maar alleen als ze meer mocht presenteren. “Alleen De 25 was voor haar te weinig.”

De afgelopen tijd vertrokken ook Katja Schuurman en Patty Brard bij SBS. De zender wordt overgenomen door Sanoma Media en John de Mols Talpa.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen