Johan Derksen en Wilfred Genee op visite bij EO

Foto: RTLWilfred Genee en Johan Derksen, de gezichten van de populaire RTL 7-show Voetbal International, zijn dinsdagavond voor even als duo te zien op Nederland 1. Op de late avond zijn ze te gast in Knevel & Van den Brink. Dat heeft de EO dinsdag laten weten. ‘VI’ is op zomervakantie, maar Genee en Derksen komen vanaf vrijdag met een dagelijkse talkshow over de Tour de France: Tour du Jour. Aan Andries Knevel en Tijs van den Brink zullen ze alles vertellen over de nieuwe talkshow.

Andere gasten in Knevel & Van den Brink zijn documentairemaakster Margit Balogh en SBS 6-weerman Piet Paulusma. Paulusma komt het weerbericht vertellen.

Knevel & Van den Brink is vanaf 23.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen