Johan Derksen en Wilfred Genee op visite bij EO

Geplaatst op di 28 jun 2011 om 18:02

Foto: RTLWilfred Genee en Johan Derksen, de gezichten van de populaire RTL 7-show Voetbal International, zijn dinsdagavond voor even als duo te zien op Nederland 1. Op de late avond zijn ze te gast in Knevel & Van den Brink. Dat heeft de EO dinsdag laten weten. ‘VI’ is op zomervakantie, maar Genee en Derksen komen vanaf vrijdag met een dagelijkse talkshow over de Tour de France: Tour du Jour. Aan Andries Knevel en Tijs van den Brink zullen ze alles vertellen over de nieuwe talkshow.

Andere gasten in Knevel & Van den Brink zijn documentairemaakster Margit Balogh en SBS 6-weerman Piet Paulusma. Paulusma komt het weerbericht vertellen.

Knevel & Van den Brink is vanaf 23.00 uur te zien op Nederland 1.
24 Reacties op “Johan Derksen en Wilfred Genee op visite bij EO”


 1. kwikjealex

  Zouden ze aan dat programma niet nog een grappige maar wel goed kritische ex-wielrennen kunnen toevoegen?
  Ik ben niet zo thuis, maar het lijkt me wel gezellig.

 2. T

  Programma Tour du Jour zal worden gemaakt met twee oud-wielrenners, waarbij er één zit die de Van der Gijp rol moet invullen (Gert Jacobs) en de ander wat serieuzer moet zijn (Danny Nelissen). Johan Derksen zal langskomen voor voetbal-transfernieuws. Dus dit is geen project van deze twee, zij zijn er alleen om ervoor te zorgen dat het programma aandacht krijgt.

 3. Sanoma-fan

  Ik zag die trailer van Tour du Jour en Michael Boogert wordt ineens niet meer genoemd als gast

 4. Dennis

  Ik ga kijken vanavond!

 5. Artie

  Wilfred moet weer aan de bal gehouden worden deze zomer.

  VI Oranje was een succes vanwege een combinatie van factoren. Het sfeertje in het Kurhaus, het succes van het nederlands elftal, de bekende gasten en als belangrijkste Gijp en Derksen.

  Geen van deze factoren zal aanwezig zijn bij Tour du Jour.

 6. kwikjealex

  @Artie,
  je kunt moeilijk voetbaldeskundigen bij een wielren programma zetten..

 7. Jimmy

  @kwik ; ach dat kun je Artie toch niet wijsmaken, die weet niet eens dat een bal rond is.

  Ik ga K&vdB vanavond ook wel even bekijken. Tot die P.Paulusma in beeld komt, dan zappen we direct weg.
  Die druiloor, vreselijk type, heeft nog nooit de weersverwachting goed voorspeld!
  Nou ja vanavond misschien dan, als hij de voorspelling gaat doen van deze dinsdag, hahahaha

 8. kwikjealex

  @jimmy jij gelukkig ook niet haha

 9. Koen

  Ik vind wielrennen met afstand de meest saaie sport om naar te kijken, laat staan dat ik naar een praatprogramma over wielrennen ga kijken. Zelfs niet als Wilfred en Johan aan tafel zitten. Van VI heb ik geen uitzending gemist, van dit programma ga ik geen enkele uitzending kijken. Ik hoop ook op lage kijkcijfers zodat het in de toekomst geen vervolg krijgt!

 10. Kaj

  Ik zie net dat de kaartjes voor het bijwonen van Tour Du Jour maar 5 euro kosten, dat is niet duur.

 11. Bert

  Ik vind voetbal met afstand de meest saaie sport om naar te kijken, laat staan dat ik naar een praatprogramma over voetbal ga kijken. Zeker als Wilfred en Johan aan tafel zitten. Van VI heb ik elke uitzending gemist, maar naar dit programma ga ik elke uitzending kijken. Ik hoop ook op hoge kijkcijfers zodat het in de toekomst een vervolg krijgt!

 12. kwikjealex

  Jahor, er is weer iemand zo leuk om onder mijn naam te reageren (bij ‘@jimmy jij gelukkig ook niet haha’)

  Ik gebruik altijd hoofdletters, dus als je kopieert doe het dan goed ;)

 13. kwikjealex

  @Bert Lol! :D

 14. kwikjealex

  Waarom gebruikt iedereen mijn naam?? De vorige comments waren -niet- van mij!

 15. kwikjealex

  Hij heeft geleerd, nou nou, wees er trots op dat je mij kan kopiëren Artie, ik wees je alleen maar op jou fout he…

 16. kwikjealex

  O nee, ik weet echt niet meer wie de originele kwikjealex is
  Wil de echte kwikjealex nu opstaan!!!!!!!
  Of ben ik zelf de enige echte?
  Is er een psychiater in de zaal?

 17. Paul

  niet allemaal zo flauw doen ja,op alle deuren van nederland staat ook al mijn naam,tjonge tjonge tjonge,hou daar toch eens mee op ja.

 18. Michel

  Vanmiddag nemen Wilfred Gennee en Johan derksen een pilot op voor een nieuwe dagelijkse late night talkshow.

 19. Paul

  die achterlijke honden uit den haag gaan ons steeds meer belasting afhandig maken en het geld gaat met schoppen tegelijk naar de maffia regering van griekenland.Achterlijker dan achterlijk kun je niet worden

 20. Borrelnootje

  Ben blij dat ik niet gekeken heb, kan die Derksen wel schieten.
  Ik vind het zo’n vieze ouwe man.

 21. .kwikjealex

  Zo, nou, je missie geslaagd fake kwikjealex.
  Nogmaals, wees er trots op, want weer deed je slecht mij kopiëren omdat ik nooit zoveel uitroeptekens gebuikt.

  Zelf Johan kon mij nog beter na doen, dit is echt SBS niveau ;) :D

 22. Jimmy

  @Borrelnootje; A gut , waar ken je de goede man dan van? Of ken je hem helemaal niet persoonlijk. Ik ga uit van het laatste.
  De vooroordelen spatten weer van mijn scherm af.

 23. Johan

  Kwik jongen bedankt eindelijk na zoveel maanden.

 24. Haal die klamme handen uit je broekzakken

  Ik vond Derksen goed gisterenavond.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.