Peter van der Vorst gaat door met Ziet Sterren

Geplaatst op vr 24 jun 2011 om 12:56Foto: RTLPeter van der Vorst gaat in het najaar waarschijnlijk verder met zijn tv-show Van Der Vorst Ziet Sterren. Dat vertelt de presentator vrijdag op Twitter. Van Der Vorst Ziet Sterren is alweer toe aan haar zesde seizoen. Het programma, waarvoor Van der Vorst regelmatig vijf minuten spreektijd met bekende sterren krijgt, wordt mede dankzij de lead-in van programma’s als The Voice of Holland en X Factor goed bekeken. In de afgelopen serie waren onder meer Katy Perry en Britt Dekker te gast.


26 Reacties op “Peter van der Vorst gaat door met Ziet Sterren”


 1. gorr

  ik hoop tch wel dat ze met de liveshows van The Voice De v Kantine uitzenden en niet VanderVorst. Ik vond dat met Xfactor een beetje ongelukkig geprogrammeerd. Dan doen ze VanderVorst gewoon na de reguliere uitzendingen.

 2. ano

  wat is de bron?

 3. Jaap

  ‘wordt mede dankzij de lead-in van programma’s als The Voice of Holland en X Factor goed bekeken.’
  Ook zonder deze programma’s wordt er prima naar gekeken..

 4. Claudia

  Wat een zuur bericht. Zeker nog nooit naar Van der Vorst Ziet Sterren gekeken. Leuk dat het doorgaat trouwens.

 5. Barbara

  Te gek dat het doorgaat, vond het afgelopen seizoen hartstikke leuk! Die van der Vorst is echt de nieuwe ivo niehe

 6. Anoniem

  wow dit is al met al top nieuws gaa dus zeker ook het nieuwe komende 6e seizoen wat mij betreft komen dr zeker nog 4 of 5 seizoenen van op de Late vrijdagAvond bij RTL4 het nieuwe seizoen van vander vorst ziet sterren! zal dus denk ik in november of in oktober weer wekkelijks op de vrijdag bij RTL tezien zijn dan weer met hoge kijkers i.v.m de lead in van the voice of holland! daarvan begint ik denk in eind september weer een nieuw seizoen seizoen 2 begint inderdaad dus een week naa de spannende finale van Holland”s Got Talent! wat op 15 juli weer wekkelijks tezien zal zijn met een nieuw en alweer 4e seizoen jaa intotaal 2e maar de 2e 1e bij SBS6 tel ook mee dan weer elke vrijdag om 20:30 bij RTL4 te volgen en de juryleden ook voor de nieuwe reeks gordon patricia paay & dan & presentator Robert ten brink zijn dr hellemaal klaar voor en het 4e seizoen is echt niet het laatste seizoen van holland”s got Talent! ik alwel 100% zeker dat de populaire show in de zomer van 2012 en 2013 2014 & 2015 nog wel bij RTL4 blijft tezien

 7. Koen

  Bruine?

 8. boris

  @Jaap: en dan nog, ieder programma profiteert van een goede lead-in. Zo werkt televisie nu eenmaal, niets mis mee toch

 9. anonymous

  @Koen: hahahahaha, echt leuke humor heb jij (not!) Grow up

 10. Olga

  @Koen: Hahhaha lachen echt topgrap, zelf verzonnen?

 11. tv kantine fan

  niets mis met van der vorst, maar ben wel benieuwd wanneer de kantine weer begint dan..

 12. blablabla

  wat een raar bericht weer van MC. Volgens mij doet vd vorst vooral langere interviews en af en toe een 5 minuten ding met grote namen.

 13. Liz

  @tv kantine fan:

  In november, als de liveshows van The Voice weer beginnen ;)

  Bron: Irene Moors herself

 14. Katy Perry fan

  Dat interview met Katy Perry was juist harstikke leuk en lang. Ben fan van haar.

 15. Zeru

  @gorr:

  Dat gaan ze ook zeker doen.

 16. Danny van der Sluys

  Ik kijk liever naar van der Vorst ziet Sterren, dan naar die platvloerse humor van de TV Kantine. Das meer een programma voor pubertjes en tokkies. VDV ziet sterren is nog wel vermakelijk.

 17. Mark

  @Koen: Hij ziet idd bruine sterren, want gaat Oprah en O.J. interviewen. :lol:

 18. kwikjealex

  Ik heb het helemaal niet meer gekeken toen de auditie’s voorbij waren, maar daarna vond ik de gasten ook minder worden of heb geen promo meer gezien.

  Hopelijk in het najaar weer leuke mensen (graag meer Nederlanders, van die acteurs in het buitenland interesseert me helemaal niks).

 19. Danny van der Sluys

  Ik kijk liever naar van der Vorst ziet Sterren, dan naar die platvloerse humor van de TV Kantine. Das meer een programma voor pubertjes en tokkies. VDV ziet sterren is nog wel vermakelijk….

 20. Tom

  Geweldig joh! Al vind ik ’t soms een beetje een afgezaagd programma.

 21. bibi

  Leuk te gek programma, ik hoop dat ze interessante gasten kunnen blijven strikken. Want daar valt of staat het programma mee.

 22. Koen

  @Danny van der Sluys: Nu weer snel terug naar je vriendjes van de Josti Band. VDVZS vergelijken met een totaal ander soort programma geeft je beperkt denkvermogen aan. Geeft niet hoor. Ranja met een rietje? It’s on me :D

 23. gtstfites

  Ik kijk er bijna altijd naar van de Vorst ziet sterren. De Ivo Niehe van RTL kan je hem noemen :P

 24. Kim

  laatste nieuws vanaf 26 Augustus komt RTL met het programma ” Hotter Then My Mum”!!!!!!!! geprogrammeerd na The Voice voor 8 weken lang! Hillarisch Brits format, gepresenteerd door Gordon. Peter zal waarschijnlijk daarna beginnen met PVDVZS!!!

 25. !#Michael#!

  @Koen:

  Wss is die vergelijking gemaakt op basis van het feit dat beide programma’s in de slip stream van of gesandwitcht tussen een (succesvolle) talentenjacht als The Voice of Xfactor staan :)

 26. Anoniem

  Ik heb een keer gekeken naar dat waardeloos programma toen was hij bij Jokertje op bezoek, nou als dat de sterren zijn dan ben ik GOD. Hoe kan je dan nog dat programma serieus nemen? Als ik aan sterren denk dan denk ik aan me zelf of Oprah of Johny Depp.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.