Dragan Bakema en Elise Schaap in Hart tegen Hard

Dragan Bakema (31) en Elise Schaap (28) spelen de hoofdrollen in de nieuwe politieserie Hart tegen Hard van Net5. Het tv-duo is vanaf dit najaar te zien in de serie van regisseur Will Koopman, ook bekend van Gooische Vrouwen. Dat is vrijdag bekendgemaakt in De Telegraaf. Even was er sprake van dat voormalig Net5-gezicht Katja Schuurman de hoofdrol zou krijgen. “We hebben echter gekozen voor nieuwe gezichten voor deze nieuwe serie“, zei een zegsvrouw van Net5 vorige week.

Hart tegen Hard gaat over een misdaadjournaliste en een rechercheur die worden geconfronteerd met allerlei vormen van criminaliteit én elkaar. “Ze willen eigenlijk alleen maar samenzijn. Dat willen ze geheimhouden, vooral tegenover elkaar. Het is anders dan de geijkte politieseries, ook door hoe wij met elkaar omgaan. Dat valt of staat met een goede tegenspeler. Toen wij bij elkaar werden gezet, voelden we ’hé, dit valt op zijn plek’“, vertelt Schaap.

Bakema: “Ik vertrouw haar. Hoef niet invullend te spelen, zoals dat heet.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen