Frans Bauer nodigt RTL-sterren uit voor barbecue

Geplaatst op do 30 jun 2011 om 11:04

Foto: TROSFrans Bauer heeft RTL 4-gezichten Nicolette van Dam, Patricia Paay en Vivian Slingerland uitgenodigd voor een barbecue in zijn tuin. De beelden zijn op 11 juli te zien in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Ik Kom Bij Je Eten, dat deze zomer opnieuw op het tijdstip van Goede Tijden Slechte Tijden te zien zal zijn. Dat heeft RTL laten weten. In latere afleveringen maken nog meer BN’ers hun opwachting. Zo gaat Quintis Ristie koken voor de dames uit Echte Meisjes in de Jungle.

Verder gaat Bridget Maasland langs bij Jan en Monique de Bouvrie, die voor hun zoon gaan koken, en bezoekt Nicolette van Dam tv-diva Patty Brard, die haar kookkunsten inzet om tekstschrijver Emile Hartkamp te bedanken.

In Ik Kom Bij Je Eten gaan verschillende RTL 4-sterren voor het derde jaar op rij op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders thuis, om daar een vorkje mee te prikken.

De eerste nieuwe aflevering is op 11 juli om 20.00 uur op RTL 4.
8 Reacties op “Frans Bauer nodigt RTL-sterren uit voor barbecue”


 1. Gk

  Jammer dat paay daar nou weer bij moet , haalt gelijk het progamma naar beneden

 2. .kwikjealex

  Ze dachten dat ze in bananesplit zaten.

 3. Drama Queen

  Word mede mogelijk gemaakt door C1000

 4. Anoniem

  BBQ-en is voor aso’s.

 5. Anoniem

  Inderdaad, BBQ-en is voor tokkies.

 6. Didi

  apart volgens mij is Frans gevraagd of enkele rtl sterren bij hem mag eten. Nit andersom

 7. Bob

  wel weer knap, om het toch voor het derde seizoen verkocht te krijgen!

 8. tilly winkels

  Een leuk programma,vooral met Frans erg leuk,Alleen jammer dat Patricia en Nicolette zo de aandacht moeten hebben.jammer.Ik denk Erica Terpstra was beter geweest.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.