Frans Bauer nodigt RTL-sterren uit voor barbecue

Foto: TROSFrans Bauer heeft RTL 4-gezichten Nicolette van Dam, Patricia Paay en Vivian Slingerland uitgenodigd voor een barbecue in zijn tuin. De beelden zijn op 11 juli te zien in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Ik Kom Bij Je Eten, dat deze zomer opnieuw op het tijdstip van Goede Tijden Slechte Tijden te zien zal zijn. Dat heeft RTL laten weten. In latere afleveringen maken nog meer BN’ers hun opwachting. Zo gaat Quintis Ristie koken voor de dames uit Echte Meisjes in de Jungle.

Verder gaat Bridget Maasland langs bij Jan en Monique de Bouvrie, die voor hun zoon gaan koken, en bezoekt Nicolette van Dam tv-diva Patty Brard, die haar kookkunsten inzet om tekstschrijver Emile Hartkamp te bedanken.

In Ik Kom Bij Je Eten gaan verschillende RTL 4-sterren voor het derde jaar op rij op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders thuis, om daar een vorkje mee te prikken.

De eerste nieuwe aflevering is op 11 juli om 20.00 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen