Catherine Keyl terug op de buis met talkshow

Geplaatst op do 30 jun 2011 om 10:55Foto: Roy BeuskerCatherine Keyl keert terug op televisie met een talkshow. De eerste uitzending is in het najaar bij de publieke omroep NTR. Dat heeft de omroep woensdag bevestigd aan RTL Boulevard. De NTR kan nog niets zeggen over de inhoud van het nieuwe programma. “We zijn op dit moment nog in de brainstormfase. Catherine gaat het in ieder geval niet dagelijks doen, maar wekelijks“, zo laat een woordvoerder weten. Recentelijk nam de NTR ook Sipke Jan Bousema aan. Wat hij gaat doen, is nog onbekend.


15 Reacties op “Catherine Keyl terug op de buis met talkshow”


 1. Robin

  Wat zal Hennie Huisman jaloers zijn! :lol:

 2. .kwikjealex

  @ Robin
  Ja, :P
  Langzaam komt de oude garde terug op tv.

 3. Frankje

  Aanstormend talent krijgt de ruimte bij de NTR.

 4. Chiel

  Verschil tussen de twee wat mij betreft: talent. Catherine kan écht wat, Huisman is gewoon vrij dom. En dus alleen geschikt voor grote entertainment shows. En die zijn nu eenmaal erg duur

 5. Drs S.J.H. van Gerven.

  Aanstormend talent of vergana glorie…
  en dan die sipke jan..die pannenkoek.

 6. Anoniem

  Mies Bouwman komt binnenkort ook weer terug. Ze gaat een quiz presenteren samen met Fred Oster voor de RTL4 zaterdagavond. Lekker ouderwets TV gevoel.

 7. jack

  erg !!

 8. Robin

  Offtopic; TROS maakt plannen Songfestival 2012 volgende week woensdag bekend meld songfestival.web-log.nl

 9. TeeVeetje

  Catherine Keyl was ooit een begenadigd tv persoonlijkheid , maar daar is niets meer van over dan een naar aandacht snakkende oude dame op haar retour .

 10. Bart V. vindt ook wat

  Er kan nog wel wat meer worden bezuinigd. NTR een club zonder leden neemt Catherine en die kloon van Albert Verlinde aan en we moeten nog even bedenken wat voor kulprogramma’s die 2 gaan maken. Omgekeerde wereld. We zijn een omroeporganisatie zonder leden, we krijgen een bak omroepgeld en nu nog wat verzinnen om op de buis te brengen, eigenlijk hebben ze daar bij de NTR helemaal geen zin in. Kantoortje spelen, vergaderingen houden, lunches, en oja, de onkostenbonnetjes. Wat is eigenlijk het verschil tussen de NTR en VPRO programma’s, kunnen die niet gewoon samen?

 11. janny

  Ik vind het super,Catherine is een benadigd vakvrouw..!!!!!!!!

 12. d'amsterdammertje

  Leuke vrouw hoor maar om nou weer naar dat kunstje te gaan kijken zoals ze presenteert. Het is met al die oudere TV-presentators hetzelfde ze vertonen iedere keer weer hetzelfde kunstje en vernieuwen niets.

 13. Tom

  Ik ben blij dat ze naar de NTR gaat en gelukkig niet naar dat vreselijke WNL!

 14. Lies

  Goed nieuws! Blij dat ze weer terug is op tv, dat verdient deze vakvrouw!

 15. achja

  is achter de schermen niemand blij mee hoor, en teeveetje heeft helemaal gelijk deze keer. haha.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.