Eric van Tijn wil snel cd maken met Rochelle

Foto: Mike van den ToornEric van Tijn wil zo snel mogelijk een cd maken met X Factor-winnares Rochelle Perts (19). Over een paar maanden moet het album in de schappen liggen. Dat zegt coach Van Tijn zaterdag in De Telegraaf. Jaap Reesema, de vorige X Factor-winnaar, kwam pas een jaar na zijn overwinning met een album. “Na een jaar ben je te laat, dan zijn er nieuwe dingen. Dan zet je ineens twintig stappen achteruit en zijn je fans je vergeten. De cd moet er binnen een paar maanden zijn“, aldus Van Tijn.

Rochelle is volgens Van Tijn ‘één van de nieuwe topartiesten van Nederland’. Tijdens de finale onderscheidde ze zich door een eigen liedje te zingen. “Het was een goed liedje met een lading en betekenis, op die manier heeft ze zich als artiest onderscheiden. Het is volstrekt uniek zoiets in een finale te doen.

Stacey Rookhuizen gelooft ook in Rochelle. “Rochelle is een uniek toptalent. Haar goede eigenschap is dat je meer wil zien en weten. Ik heb nog niet op dit niveau zo iemand voorbij zien komen.

Gordon gelooft iets minder in de zangeres. “Ze is een krankzinnig goede zangeres, maar zodra een optreden is afgelopen zakt ze terug naar het meisje uit Eindhoven waar zachtjes woorden uit komen. Daar kan ze niet een volledige carrière op bouwen, een ster zijn brengt meer met zich mee dan alleen mooi kunnen zingen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen