Angela Groothuizen dreigde met opstappen uit X Factor

Angela Groothuizen heeft tijdens het afgelopen seizoen van X Factor gedreigd om op te stappen uit het programma. Dat onthult het jurylid zaterdag in De Telegraaf. Groothuizen kon het tijdens de X Factor Campus niet eens worden met haar collega-juryleden over kandidate Rochelle Perts, die vrijdag de finale won van de RTL 4-show. “Ze wilden haar wegsturen. Ik heb gezegd: Als jullie dat doen, doe ik misschien niet meer mee. Ik heb het hoog gespeeld, maar het is een spel, hè“, vertelt ze.

Eric van Tijn, Gordon en Stacey Rookhuizen vonden Rochelle te timide. Ze mocht tijdens de X Campus-ronde nog een keer terugkomen om a capella voor de jury te zingen. “Ik zag het heel scherp met haar. Het is fantastisch hoe Eric daarna alles uit de kast heeft gehaald voor haar, Rochelle was echt een ruwe diamant.

Het is nog niet duidelijk of er een vijfde seizoen van X Factor komt. “De tendens was na The Voice of Holland, wat moet er nu nog met X Factor? Nou, goede zangers leveren. Dat is gelukt. Er wordt zeker gepraat over een nieuw seizoen. Het is goed bekeken en leuk om te maken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen