Ellemieke Vermolen mogelijk voorgoed van de buis

Geplaatst op wo 29 jun 2011 om 12:56

Foto: Elvin BoerEllemieke Vermolen sluit niet uit dat ze voorgoed stopt met het presenteren van tv-programma. De presentatrice maakte dinsdag haar vertrek bij SBS 6 bekend. “Of dit het einde van mijn tv-carrière is? Misschien wel. Dat vind ik helemaal niet erg“, zei ze in Shownieuws. Vermolen heeft geen nieuwe plannen. “Ik heb nog geen dingen in de planning staan. Ik ben nu lekker op vakantie met het gezin. Ik zie het wel als ik terugkom. Voorlopig, het aankomende jaar, ga ik helemaal niets doen.”

Vermolen stopt bij SBS, omdat ze haar werk in Amsterdam niet langer kan combineren met haar privéleven in België. “Ik wil gewoon heel graag bij mijn gezin blijven. De tijd gaat al zo snel met die twee kleintjes.

Recentelijk nam Vermolen haar laatste seizoen van De 25 op. Het was haar laatste klus voor SBS. “Ik heb een fantastische tijd gehad bij SBS. Ik heb er acht jaar voor mogen werken en in die tijd heb ik zo veel geleerd. En ik heb zo veel dingen mogen doen. Ik vind het goed.”
22 Reacties op “Ellemieke Vermolen mogelijk voorgoed van de buis”


 1. kane

  Geweldig nieuws, ze stopt, zouden er meer moeten doen van haar kaliberen daar wemelt het van op de zenders !!

 2. Olga

  Ik denk dat Ellemieke een hartstikke leuk meid is, maar zo’n programma als ‘De 25′ moet je niet willen, tenzij je echt desperate bent om op TV te komen. Stupide TV-programma’s zijn soms leuk, maar er zijn grenzen, en hap-snap-knip-plak-stukje ‘De 25′ is zo’n grens.

 3. Vincent

  Nou ga dan! Jeeee…dat gezever ook. Ga de was doen…..

 4. Dischka

  Fantastisch. Die zien we nimmer meer terug! Dag talentloos dingetje!

 5. Tim

  Ze is een leuke meid en daar moesten ze meer uit halen behalve dan De 25 en Huizenjacht (ja dat deed ze ook).

 6. Alex Donkers

  Voorgoed is wel heel lang hoor.
  Ze zegt dat ze het aankomende jaar helemaal niets gaat doen.

 7. Anoniem

  afdankertje van John Ewbank

 8. Tom

  Jammer dat ze niet meer heeft mogen presenteren bij SBS. Toch een positieve uitstraling en dat mogen ze daar wel gebruiken. De fut is er ook al uit bij Hart van Nederland-presentatrices namelijk.

 9. Tim20 MJ

  Ik vond haar anders die huizenprogramma’s wel redelijk doen. Nee, het is geen Linda de Mol of Mies Bouwman. Maar dat zijn Caroline, Tooske en Wendy ook niet. Snap echt niet dat SBS afgelopen tijd niet wat meer heeft durven te gokken: had Ellemieke en Katja samen gezet, in een soort Katja VS Ellemieke programma op Veronica.

 10. John Doe

  Dat werd tijd

 11. .kwikjealex

  Had ze dan zo een goed salaris, ach.
  Over 5 jaar wilt ze weer in de mediawereld omdat ze de tv zo mist.

 12. Nick

  Wat zullen we d’r missen.

  NOT.

 13. kraan

  Wat een veel grotere aderlating voor het medialandschap is, is het bericht dat KinkFM er 1 oktober a.s. mee ophoudt, Kink bestaat dan precies 16 jaar. Nog meer vervlakking en veel van hetzelfde. Er zijn al genoeg eenheidsworsten: 538, Q, Sky, Radio10, Veronica, radio2 en 3fm (overdag). Echt heel jammer, ik ben luisteraar van het eerst uur, dat wordt dan maar Studio Brussel en 3FM in de late uurtjes luisteren. Arjen Grolleman draait zich om in zijn denkbeeldige graf. Eén grote shit dit bericht.

 14. Casper H.

  @kraan Ik luister zo ongeveer sinds 1998 louter Kink FM. Dan maar Studio Brussel, maar nogal zuur nieuws inderdaad.

 15. kraan

  @ casper; Mijn platenkast bestaat voor een aanzienlijk deel uit muziek welke ik via Kink ontdekt heb. Het station was en is een kraamkamer voor nederlands talent, en dan bedoel ik uiteraard niet de Kanes, de di-rects, de Anouks, de Marco’s en de Fransjes om maar een paar te noemen. Ik zet zo maar eens Weeps van Daryll Ann op. Nogmaals vet balen dit bericht! Echt heel jammer voor al die medewerkers die zich met ziel en zaligheid voor het station hebben ingezet.

 16. Casper H.

  Het verdient wel een apart bericht op Mediacourant. Ik hoop dat een partij erin geïnteresseerd is, maar blijkbaar levert een nichemarkt te weinig op.

 17. Hahaha

  Kane jij zou ook moeten stoppen, jou schrijfkunsten is een belediging voor deze blog.

 18. TeeVeetje

  Ik denk dat ze een familie-camping gaat beginnen met haar broer , en dat Jorna de inrichting doet, Rob Verlinden de tuin , en dat Jan Smit s’avonds optreed in de kantine .

 19. achja

  teeveetje geniet van zn eigen fantasietjes.

 20. Anoniem

  En het volgende afdankertje van John Ewbank gaat haar werk overnemen. Kunnen we spreken van een patroon?

 21. Anoniem

  misschien kan Ellemieke nog gaan acteren, ze is ooit bekend geworden als actrice in Goudkust

 22. braak

  Kane je hebt helemaal gelijk , het barst van dit soort talentloze blonde kwaakzakken op de buis, weg ermee!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.