Ellemieke Vermolen mogelijk voorgoed van de buis

Foto: Elvin BoerEllemieke Vermolen sluit niet uit dat ze voorgoed stopt met het presenteren van tv-programma. De presentatrice maakte dinsdag haar vertrek bij SBS 6 bekend. “Of dit het einde van mijn tv-carrière is? Misschien wel. Dat vind ik helemaal niet erg“, zei ze in Shownieuws. Vermolen heeft geen nieuwe plannen. “Ik heb nog geen dingen in de planning staan. Ik ben nu lekker op vakantie met het gezin. Ik zie het wel als ik terugkom. Voorlopig, het aankomende jaar, ga ik helemaal niets doen.”

Vermolen stopt bij SBS, omdat ze haar werk in Amsterdam niet langer kan combineren met haar privéleven in België. “Ik wil gewoon heel graag bij mijn gezin blijven. De tijd gaat al zo snel met die twee kleintjes.

Recentelijk nam Vermolen haar laatste seizoen van De 25 op. Het was haar laatste klus voor SBS. “Ik heb een fantastische tijd gehad bij SBS. Ik heb er acht jaar voor mogen werken en in die tijd heb ik zo veel geleerd. En ik heb zo veel dingen mogen doen. Ik vind het goed.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen