Albert Verlinde bewaart geheim voor Carlo en Irene

Foto: RTLAlbert Verlinde heeft speciaal voor zijn collega’s Carlo Boszhard en Irene Moors een nieuwtje geheim gehouden. De showbizzkenner kwam in mei ter ore dat het duo werkt aan een Nederlandse versie van de Britse serie Come Fly With Me, maar bracht het nieuws pas dagen later. “Ik belde Carlo en bleek spontaan tegen een soort RTL-staatsgeheim aangewandeld te zijn. Sterker nog: deze nieuwe comedy zou in gevaar gebracht worden als ik het zou melden“, aldus de goedwillende Verlinde.

Het gezicht van RTL Boulevard kreeg het nieuws te horen toen hij voor een zakenreis op het vliegveld in Rotterdam was. “Rotterdam is een klein gezellig vliegveld waar het personeel wel van een babbeltje houdt. Terwijl ik mijn riem en laptop inleverde die op de lopende band gingen, vertelde een vriendelijke beambte me hoe blij men was me weer te zien. Er werd aan toegevoegd dat Carlo en Irene binnenkort drie weken zouden neerstrijken op het vliegveld voor opnamen. Zoiets hoef je een nieuwsjager als deze jongen maar één keer te vertellen.”

Op het moment dat Verlinde het nieuws te horen kreeg, moesten Carlo en Irene nog een ‘ja’ krijgen van de Britse makers. “Ik heb het nieuws met enkele vertraging gebracht, maar daarna maakte het een mooie vlucht in showbizzland. Zo zie je maar weer, ik krijg het nieuws aangereikt aan de lopende band!

Come Fly With Me gaat over een stel bijzondere personages die zich ophouden op een hectisch vliegveld. In de Nederlandse versie, met de titel Zie Ze Vliegen, krijgen ooK Chantal Janzen en Gordon een vaste rol.

De eerste uitzending van Zie Ze Vliegen is op 31 juli op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen