Albert Verlinde bewaart geheim voor Carlo en Irene

Geplaatst op wo 29 jun 2011 om 12:02

Foto: RTLAlbert Verlinde heeft speciaal voor zijn collega’s Carlo Boszhard en Irene Moors een nieuwtje geheim gehouden. De showbizzkenner kwam in mei ter ore dat het duo werkt aan een Nederlandse versie van de Britse serie Come Fly With Me, maar bracht het nieuws pas dagen later. “Ik belde Carlo en bleek spontaan tegen een soort RTL-staatsgeheim aangewandeld te zijn. Sterker nog: deze nieuwe comedy zou in gevaar gebracht worden als ik het zou melden“, aldus de goedwillende Verlinde.

Het gezicht van RTL Boulevard kreeg het nieuws te horen toen hij voor een zakenreis op het vliegveld in Rotterdam was. “Rotterdam is een klein gezellig vliegveld waar het personeel wel van een babbeltje houdt. Terwijl ik mijn riem en laptop inleverde die op de lopende band gingen, vertelde een vriendelijke beambte me hoe blij men was me weer te zien. Er werd aan toegevoegd dat Carlo en Irene binnenkort drie weken zouden neerstrijken op het vliegveld voor opnamen. Zoiets hoef je een nieuwsjager als deze jongen maar één keer te vertellen.”

Op het moment dat Verlinde het nieuws te horen kreeg, moesten Carlo en Irene nog een ‘ja’ krijgen van de Britse makers. “Ik heb het nieuws met enkele vertraging gebracht, maar daarna maakte het een mooie vlucht in showbizzland. Zo zie je maar weer, ik krijg het nieuws aangereikt aan de lopende band!

Come Fly With Me gaat over een stel bijzondere personages die zich ophouden op een hectisch vliegveld. In de Nederlandse versie, met de titel Zie Ze Vliegen, krijgen ooK Chantal Janzen en Gordon een vaste rol.

De eerste uitzending van Zie Ze Vliegen is op 31 juli op RTL 4.
22 Reacties op “Albert Verlinde bewaart geheim voor Carlo en Irene”


 1. B.K.

  ‘De eerste uitzending van Zie Ze Vliegen is op 31 juli op RTL 4.’

  Fout. De eerste uitzending van de Britse versie Come Fly With Me is 31 juli op Nederland 3. De eerste uitzending van Zie Ze Vliegen is op 20 augustus op RTL 4.

 2. Borrelnootje

  Wat vind die roddelnicht zichzelf toch goed he !!!….BLEEEEEHHH….

  Er zijn heel veel mensen die kotsen je uit hoor Kwalbert Verlinde…

  Of is het nu …LINDA…want zo word je toch genoemd in Maastricht.

 3. Ma

  @Borrelnootje, wat betreft tweede regel, zou ik willen vragen uitsluitend voor je zelf te spreken.

  3de regel, heb ik nog nooit gehoord, ik woon er, weet je.

  Conclusie: je L.LT maar wat.

 4. Anoniem

  ah rtl de kopieer zender!

 5. kwikjealex

  Was t niet SlikIrene die t bij Paul de Leeuw vertelde

 6. B.K.

  @kwikjealex
  Nee, de primeur was bij RTL Boulevard. Albert had toen zelf Carlo aan de telefoon (die wel wat slecht te verstaan was). Daar vertelde hij dit verhaal ook trouwens, dus ik weet niet waarom dit nu ineens op MC staat.

 7. anoniem

  Aardig van je om het stil te houden hoor, Albert. Attent ook van je en vooral zeer collegiaal. Toch iets waar je bekend om staat en trots op mag zijn; het talent van wederhoor. Je brengt anders nooit iets waar een collega’s imago niet van naar de klote gaat zonder dat je ze hebt gevraagd naar hun eigen kant van een verhaal.

 8. Haal die klamme handen uit je broekzakken

  Goed zo, Albert, je kan het wel!

 9. de Rechte

  slijmerij op topniveua!

 10. de Rechte

  niveau

 11. Kees

  Zo zie je maar….Albert Verlinde is voor de volle 100 procent te vertrouwen!

 12. Twan

  @Anonymous
  Volgens mij kopieert elke zender op de wereld wel wat. Je kunt wel zeggen dat Carlo het zelfde doet als Linda een buitenlandse serie in nederlands vertalen.

 13. Schemerlamp

  Dat hij zo collegiaal was hoor ik vandaag pas.

 14. Husse met je neus ertussen

  Als het net zo’n ‘succes’ wordt als in de UK dan zou ik als ik RTL was maar een goed alternatief op de plank hebben, want dan haalt het aflevering 3 niet.

  Sowieso slecht van Carlo en Irene om hier in te stappen, want dit is echt boven hun niveau. Wel even wat anders dan die verkleepartijtjes die zij presteren.

 15. mening

  zou albert verlinde een foto van zichzelf hebben hangen boven ze bed ??? WAT een zelfingenomen kwal is dat toch !

 16. Cees

  Ben benieuwd wat er hier van maken. De Engelse serie is eigenlijk best leuk, maar de humor is moeilijk naar hier te vertalen. Het is mix van Litle Britain en Mile High.
  Een parodie waarin duidelijk Easyjet en BA als voorbeeld dienen.

 17. .kwikjealex

  Tjonge jonge, hier ook al de stoere faker.

  Mij boeit het echt niet hoe hij aan zijn primeurtjes komt, vindt het alleen leuk dat RTL hun winst van vorig seizoen flink aan het opmaken is om nieuwe programma’s te maken.
  En dan geen hulp dingetjes maar echt serie’s, iets waar ze groot mee zijn geworden (en studioshows).

 18. Anoniem

  En moeten we Verlinde nu ineens sympathiek en collegiaal vinden ofzo? Sorry ALbert, deze ene goede daad staan 573930586740230 gevalletjes tegenover waarrin je je ware aard hebt laten zien.

  Gelukkig brengt de VPRO vanaf 30 juli het origineel op de buis van het Little Brittain team, dit is zeker weten veel beter en maakt de versie van Carlo 100% overbodig.

 19. Hahaha

  Kwalbert wat ben jij een vieze gore lintworm. 2 jaar geleden is er van hem een keer een foto gemaakt op straat samen met z’n schoothondje, toen heeft hij die man aangeklaagt. Bah bah terwijl hij bij Shownieuws de ene foto na de andere laat zien.

 20. knap werk

  Het is nog best een klus om een Britse comedy GOED naar het Nederlands te vertalen. Dus ik ben zeer benieuwd of ze daarin geslaagd zijn. Ik zit de 20e augustus dus te kijken.

 21. Samson & Gert

  Is Kwalbert homo?

 22. Robert

  Ik weet dat er morgen een atoombom op zijn nek valt maar ik zeg lekker niets

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.