Bachelor Lars en Karin nu al uit elkaar

Lars Vreugdenhil koos woensdagavond voor het oog van 1,1 miljoen kijkers van De Bachelor voor een relatie met Karin, maar het sprookje is in werkelijkheid allang weer over. Vlak na de opnames besloten de twee niet samen verder te gaan. “Wij verschillen te veel van elkaar“, vertelt hij in het AD. Vreugdenhil vindt Karin op veel terreinen te onervaren. “Ze had nog nooit sushi of Thais gegeten. Dat deed ze voor het eerst met mij. Maakt niet uit, maar ik denk dan: ‘Hoe kan dat? Je bent 29.’

Ook op carrièregebied is Vreugdenhil niet onder de indruk van Karin. “Ik kom uit een zakelijke familie, ondernemers in hart en nieren. Karin studeert nog en heeft geen concrete plannen voor de toekomst. Dat snapte ik niet.

Lars vindt dat hij tijdens de opnames te veel een roze bril op had. “We kwamen er al snel achter dat de wereld van de Bachelor anders was dan het echte leven. Maar het is niet anders. Ik ging wel realistisch het avontuur in en wist dat er geen garantie voor succes was.

De vrijgezel heeft spijt van de beslissing die hij in de finale maakte. “Als ik Mariëlla had gekozen was de kans op een vaste relatie groter geweest.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen