Bachelor Lars en Karin nu al uit elkaar

Geplaatst op do 30 jun 2011 om 10:21

Lars Vreugdenhil koos woensdagavond voor het oog van 1,1 miljoen kijkers van De Bachelor voor een relatie met Karin, maar het sprookje is in werkelijkheid allang weer over. Vlak na de opnames besloten de twee niet samen verder te gaan. “Wij verschillen te veel van elkaar“, vertelt hij in het AD. Vreugdenhil vindt Karin op veel terreinen te onervaren. “Ze had nog nooit sushi of Thais gegeten. Dat deed ze voor het eerst met mij. Maakt niet uit, maar ik denk dan: ‘Hoe kan dat? Je bent 29.’

Ook op carrièregebied is Vreugdenhil niet onder de indruk van Karin. “Ik kom uit een zakelijke familie, ondernemers in hart en nieren. Karin studeert nog en heeft geen concrete plannen voor de toekomst. Dat snapte ik niet.

Lars vindt dat hij tijdens de opnames te veel een roze bril op had. “We kwamen er al snel achter dat de wereld van de Bachelor anders was dan het echte leven. Maar het is niet anders. Ik ging wel realistisch het avontuur in en wist dat er geen garantie voor succes was.

De vrijgezel heeft spijt van de beslissing die hij in de finale maakte. “Als ik Mariëlla had gekozen was de kans op een vaste relatie groter geweest.”
56 Reacties op “Bachelor Lars en Karin nu al uit elkaar”


 1. Jip

  “Ze had nog nooit sushi of Thais gegeten. Dat deed ze voor het eerst met mij. Maakt niet uit, maar ik denk dan: ‘Hoe kan dat? Je bent 29.’”

  Pfffft… naar zo iemand hebben we dus weken zitten kijken.

 2. janine

  @ Jip dan heb je daar zelf voor gekozen toch? Om te kijken! Ik heb die Lars nog nooit gezien!

 3. Anoniem

  Was dit een verrassing? Nee

 4. Tip van de dag

  Hij heeft vast een gsm… Belt hij Mariella toch ff op….

 5. !

  Want iedereen weet dat Thais en Sushi gelijk staan aan hogere cultuur en een hoog IQ.

  Wat een douchebag.

 6. Jimmy

  Hahahaha, ik hoorde vanmorgen op AT5 radio dat die Karin het na een week uitmaakte, na een avondje stappen met o.a. zijn vrienden!
  Ze werd smoor verliefd op zijn beste vriend Sven, eigenaar van een meubelzaak of zoiets en zijn nu een setje.

  Ik denk dat die Sven ook niet van Sushi of Thais houdt, maar van knackebrot

 7. Janine

  Mariëlla heeft nu iets met de vriend van Lars, Sven.

 8. PeterVR

  ,,Als ik Mariëlla had gekozen
  was de kans op een vaste relatie groter
  geweest.”

  Ooit van een telefoon of e-mail gehoord? :P

 9. KdK

  Wat
  een
  sukkel :)

 10. Jimmy

  @Janine ;

  Nee Janine, Karin Sven = setje

 11. janine

  Nee Jimmy Mariella en Sven! Maar whatever! Alleen vervelend dat mensen onder een andere naam commentaar geven!

 12. Fleur

  Mocht ik Lars ooit tegen komen, dan zal ik hem eens flink de waarheid vertellen. Bah, wat een verschrikkelijke man. Wat moeten die meisjes zich smerig voelen. Lars met al zijn charme, maar ondertussen lag hij met alle anderen ook in bed. Vooral de laatste weken heb ik vol afschuw gekeken en was hogelijk verbaasd hoe Lars misbruik maakte van wanhopige meisjes, sprak over ‘verliefde gevoelens’ en vervolgens doodleuk met een ander aan de haal ging. Bah! Ik weet dat dit het idee van het programma is, maar ik vind het stuitend en, het spijt me dat ik er opnieuw op terug moet komen, tegen alle vormen van feminisme ingaan! Twintig meisjes die strijden om een slijmerige man die ze niet eens kennen, maar charmant en rijk is. Misselijkmakend. Nee, sinds kort ben ik ook weer ‘single’, maar nooit zou ik me voor een dergelijk programma lenen.

 13. .kwikjealex

  Nou, dan maar een boerderij kopen en mee doen aan boer zoekt vrouw he?

 14. Bellebel

  Die Karin wilde te graag chic zijn met haar te nagemaakt bekakt stemmetje.
  Heel andere wereld die twee, karin is het truttige boemeltreintje en Lars de snelle TGV…..

 15. Bart V. vindt ook wat

  nep televisie met nep mensen. En wie er naar kijkt heeft zeker niets beters te doen. Op Canvas was een goeie film uit Zweden. Maar dat is vast te moeilijk voor 1,1 miljoen mensen die liever het liefdesleven van ene Lars willen volgen en dan ook lekker genept worden. Of zo iemand dat niet van te voren kan bedenken, dat van we verschillen teveel in het echte leven.

 16. Jimmy

  @Janine,

  O dan was de info op AT5 fout!
  Verder zal het mij worst wezen trouwens!

  En wie, wat, waar bedoel je met”onder ander naam commentaar geven” ?

 17. janine

  Hahha Jimmy het zal mij ook een worst wezen namelijk!!

  Het tweede commentaar van bovenstaande janine is niet van mij! Ik had het vorige week ook. Had ik een andere naam gebruikt en toen heeft ook iemand anders onder die naam lopen reageren! Maar ook dat zal me verder een braadworst wezen!!!

 18. Anoniem

  wat een hopeloos geval en wat een dom programma! ben blij dat ik me avond daaraan niet heb besteed!

  fucking fake!

 19. wim

  @.kwikjealex

  :lol:

 20. edje

  Ik heb alleen gisteren gekeken. Wat moeten die leuke vrouwen met een tamelijk lelijke veel te ouwe vent? Die ook nog eens nep gevoelens de ether in toetert.
  Vind het programma tamelijk traag, maar nog niet zo tergend langzaam als de Amerikaanse versie!
  De echt leuke kerels zullen zich niet opgeven voor zo’n programma. Alleen een loser wil via een TV programma een vrouw vinden. Zieluuuug.

 21. Louwter

  @Fleur; Uiteindelijk heb je alle weken zitten kijken. Dat heeft de co dan toch weer voor elkaar gekregen ondanks je het afschuwelijk vond.
  Das een compliment aan het format, hoe walgelijk het ook is.

 22. liesbeth

  Haha ik heb net via internet de laatst aflevering gezien en ik verwachte dat hij geen van beide zou kiezen, aangezien de voice over vorige aflevering zei: een totaal onvoorspelbare keuze… Nou.. Karin was niet echt een onvoorspelbare keuze..
  Ik verwachtte wel dat het niet lang zou duren en heb daarom meteen opgezocht hoe het nu met ze gaat…
  Wat??!! is ze al 29 en nog nooit sushi of thais gegeten?? wat erg!!! duhhh… ik ben 42 en heb dat ook nog nooit gegeten.. heb ik nou te weinig klasse???
  Zo’n man zou ik niet eens willen hebben!!
  Hij heeft in elk geval z’n lol gehad, met die drie nachten achter elkaar een andere vrouw in bed…
  Hij had trouwens gewoon voor layla moeten kiezen vind ik..

 23. Breedbeeld

  Wat een enorm vervelend en arrogant mannetje.

 24. anoniem

  Dus zo onvoorspelbaar was het aangekondigde einde niet van dit datingprogramma want zoals in alle andere gevallen in dit genre levert het niets op (BZV uitgezonderd)

 25. anoniem

  inderdaad ja,wat een sukkel die Lars!Ik snap gewoon niet,dat hij toen niet voor Laila
  heeft gekozen!ik vond die hele kerel al meteen een mafkees toen ik hem op tv bezig zag met die vrouwen!ik vind het ook stom, dat al die vrouwen hebben meegedaan met het programma,je laat toch niet met je gevoelens spelen?!in dat programma moeten ze maar afwachten,wie er gekozen wordt!ik snap niet wat ze er spannend aan vinden en dat die vrouwen met hun gevoelens laten spelen door zo’n kerel die blijkbaar alleen maar op goedkoop valt!ik was het zeker eens met Laila!enne,wat maakt dát nou uit,dat iemand nog nooit sushi gegeten of gemaakt heeft?!Daar mag je iemand niet op afwijzen vind ik!
  Groet,anoniem

 26. Coeus

  Well done!

 27. Sandertje

  Dit is toch chill, ik zou zeggen gewoon nog een nieuw seizoen Bachelor waarin hij opnieuw op zoek gaat naar een vrouw. En lukt het dan weer niet een geschikte vrouw te vinden, gewoon nog een seizoen erachteraan. Zo kunnen ze nog vele seizoenen doorgaan. Alles voor de kijkcijfers.

  Net als dat programma met Tatjana kan ook nog vele seizoenen mee. Ik hoor het al zo: “10 seizoenen lang ging Tatjana op zoek naar een geschikte man. Nu 10 jaar later is het dan eindelijk zover Tatjana heeft er één gevonden.”

 28. Jimmy

  @Louwter, Haha Die feministische tuinbroek dragende interlectuele (volgens eigenzeggen) Fleur is ook weer single !! Deze doos is een beetje in de war.
  Ze heeft een hekel aan de CO, maar ze kijkt altijd en klaagt dan haar hele tuinbroek vol. Als dat in haar relatie ook zo is gegaan, ja dan begrijp ik het wel

  Sterkte Fleur, en je weet het; op ieder potje past een …..

 29. Tanja

  De relatie was net zo vluchtig en inhoudsloos als het programma.

 30. Ach soooooooo

  @ Fleur,
  ‘ga jij hem maar de waarheid vertellen hoor, zal ie vast van onder indruk zijn.
  Waar haal jij de arrogantie vandaan om te denken dat hij ook maar een seconde jou kant op zal kijken danwel de tijd neemt om naar jou prietpraat te luisteren over jouw waarheid. Jij stelt helemaal niks maar dan ook niks voor en dan toch de indruk hebben dat jij hem wel even de waarheid verteld, lol!
  Nou blijf maar in die waan hoor

 31. Fleur

  Jimmy,

  Ik schaam me er zeker niet voor dat ik af en toe naar de commerciële zenders kijk. Ik vind het heerlijk, lekker met een flesje wijn en een vriendinnetje naast me, de televisie aan op 4. Lekker kletsen en met een half oog het programma volgen. Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Op persoonlijke teisteringen ga ik niet in.

  Ach sooooooo,
  Ik denk dat deze man in de toekomst zowel op relationeel als op zakelijk vlak schade zal ondervinden aan zijn deelname aan dit programma. Hij heeft zichzelf te kijk gezet en als hij mij zou aanspreken in een bar, zal ik alles behalve gecharmeerd zijn. Zou je het allemaal een beetje op niveau kunnen houden?

 32. Ach soooooooo

  @ Geen ruggengraat, dat had ik gelijk al door door na je eerste post! Je zit je overduidelijk te ergeren aan het concept, de mensen die meedoen en vindt het zelfs misselijkmakend. Maar toch kijken! Nou dan ben je goed bezig zeg. Weet je wat jij moet doen, lekker een grote bek bij je vriendinnen opzetten want die zullen wel naar je opkijken maar hier prikken ze er zo doorheen, arrogante, nietszeggende blaataap!

 33. Timo H

  @Bart V: Wie ben jij dat je andere mensen veroordeelt om welk tv-programma ze kijken. Als iemand naar The Bachelor wil kijken moet diegene dat lekker doen, daarom zend RTL het uit. Kijk jij liever naar een Zweedse film, ga je gang. Maar om te gaan verwachten dat iedereen dezelfde smaak als jij hebt is natuurlijk waanzin. Er zijn niet voor niets tientallen verschillende tv-zenders. Mensen houden van keuze en daar moet iedereen gebruik van kunnen maken zonder veroordeeld te worden door een anoniem persoon online omdat hij zich beter vindt dan mensen die naar The Bachelor kijken.

  En voor de duidelijkheid, ik heb The Bachelor nog nooit gekeken.

 34. Louwter

  @Fleur; Ik hoop dat je snel het geluk weer vindt ;-)

  @all; niet op de persoon gaan richten maar wel op meningen graag.
  Beetje sneu hoe mensen hier soms hun agressie weer denken te mogen spuien.

 35. NRG

  “Ze had nog nooit sushi of Thais gegeten. Dat deed ze voor het eerst met mij. Maakt niet uit, maar ik denk dan: ‘Hoe kan dat? Je bent 29”
  Hahahahahahahahahahahahahaha….

 36. Twan

  Meestal met zulke progamma´s dat het al uit is voordat het begonnen is.

 37. Borrelnootje

  Hahahahaha,…..iedereen hebben ze besodemietert, die er naar gekeken heeft… het was gewoon allemaal neppie…
  Ben blij dat ik er NOOIT NAAR GEKEKEN heb, dan voel je je eigen niet zo lekker denk ik.
  Ik vond het gewoon echt dom gedoe !!!
  Het lijkt wel een viskraam…wil je deze vis,…of wil je deze vis…kies maar welke vis je wilt…BAHHH…

 38. Lelany uit Nijmegen

  Ik heb 2 of 3x een stukje gezien uit deze reeks tijdens het zappen en had het idee dat Karin een borderliner was en Lars vond ik een groot ego hebben maar misschien was dat wel de bedoeling.
  Die Karin keek ook zo tegen hem op….ook geen goede basis voor een relatie…..

 39. Crazy Bitch

  Iemand belachelijk maken vanwege sushi en zelf diep in de veertig en nog geen vaste relatie kunnen onderhouden. Lars de farce… wat een kansloze kwal is het toch ook.

 40. Mark

  Is ie dan toch homo? :lol:

 41. liesbeth

  Hahahaa Sandertje, wat een geweldig idee… net zo lang de bachelor uitzenden met dezelfde man… tot Lars eindelijk een vrouw heeft gevonden..
  Hoe oud zal ie zijn als het eindelijk zover is??
  En voor de mensen die niet kijken maar wel commentaar hebben op mensen die wel kijken…. ik kijk wat ik wil… en iedereen die dit kijkt weet heus wel dat het geen hoogstaand intellectueel programma is… maar ja… liever gezellig op de bank hangen en de bachelor kijken dan een zweedse film.

 42. Anoniem

  Hij ziet er ook nog eens niet uit.

 43. Hahaha

  Ik heb nog nooit naar die flauwekul gekeken maar als ik die foto zie van Lars dan moet ik denken aan BASSIE de clown. En al die dames die mee hebben gedaan aan het programma die kun je toch nooit meer serieus nemen.

 44. Elliee

  Haha, die Karin zou wel nooit meer Sushi of Thais aanraken, want ze maakt dan natuurlijk de associatie met Lars.
  Maar ze had ook denk ik niets naar binnen kunnen werken met Lars erbij, want alleen van zijn gezicht krijg je al kotsneigingen.

  Trouwens, in het programma vond ik het lijken alsof Lars al jaaaren geen vrouw meer had gezien? Ik weet daarom ook zeker dat hij al zijn ”lebenslust”, waar hij al heel lang mee rond liep omdat hij ze aan niemand kwijtkon, in één keer in het programma kwijtgeraakt is.
  Met zijn gezoen de hele tijd en met drie verschillende vrouwen achter elkaar.

  En lars… Anders ga je toch naar de hoeren als die je nog willen? Maar ja, dan moeten ze natuurlijk wel Sushi en Thais gegeten hebben, dat begrijp ik dan ook wel weer=____=

 45. Sjaak

  @Fleur: Gelukkig kiezen die ‘meisjes’ er zelf voor om mee te doen :)

 46. Mel

  Sven heeft met Marielle, AT5 had het fout ja!

  Zit die Lars trots in Boulevard te pochen dat hij zo wereldwijs is omdat hij sushi en thais eet…KOTS!!! Zijn dat tegenwoordig de ‘standards’ waar we onze partners op uitkiezen? Ik zou het juist grappig vinden om een mooie leuke jongen tegen te komen die NIET zo mainstream is dat hij sushi of thais heeft gegeten…Als je iemand leuk vindt maakt dat toch geen bal uit?! Lars…wat ben jij oppervlakkig zeg, ik snap dat je nog single bent op je 39e want ik zou heel hard wegrennen als ik een date met je had. En ja, ik heb wel sushi en thais gegeten..

 47. Alex

  Als je geld hebt om je tanden waspoeder-wit te bleken, dan heb je ook geld om wat aan die slappe bek te doen middels een beugel of operatie

 48. Valentine

  Feit is wel natuurlijk dat er 25 vrouwen waren die ff makkelijk miljonair dachten te worden ..
  daar gaat het om als lars geen zes nulletjes op ze rekening had hoefde niemand hem

  beetje onlogisch vind ik .. 25 vrouwen en ooh ALLEMAAL ECHT ALLEMAAL vonden ze hem geweldig HAHA
  Verder vind ik die lars een kwakzalver .. een droeppie
  als ik de bachelor was had ik mooi met die layla weggegaan

 49. Lies

  Wat een ongelooflijk vreselijke vent met dito familie. Wat moet die jongen nog veel leren, logisch dat hij geen vriendin kan vinden. Hij moet zich kapot schamen na die opmerking over Thais of Sushi.

 50. Everyman

  Karin is een ex van mij en heeft inderdaad borderline-achtige eigenschappen (vandaar ex) Heb haar deelname aan dit soort schapen-televisie tot op de dag van vandaag niet kunnen rijmen met haar intellectuele eigenschappen overigens. Mensen vergeet niet: Geef het volk brood en spelen (en laat ons het geld verdelen)

 51. Go Lars!

  Hahaha!

  Wat heerlijk al die mensen die de Bachelor hebben gevolgd en er nu commentaar op hebben… Smullen!!!

  @ allemaal; Ga zo door!

  Mijn dag is goed :-)

 52. Bo

  Met wie heeft die sven (vriend van dé bachelor) nou wat?

 53. liesbeth

  Bo… Sven heeft nu wat met Mariella.

 54. Annalous

  Lars heeft gefaald, hij had gelijk voor Mariella moeten kiezen. Ik vond die Karin een beetje aanstellerig.

 55. Johnny

  Karin was altijd de grootste slet van zoetermeer en iedereen die haar ooit in de groep heeft gegooid zat met de grootste verbazing naar dat geacteer te kijken!
  die lars is nu beter af joh.

 56. Bo

  Dankjewel Liesbeth. Het is best wel grappog dat Lars niemand heeft en de ‘nummer 2’ heeft nu iets met zijn vriend.
  @Johnny, moet dat nou?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.