‘Yolanthe Sneijder-Cabau geen goede interviewster’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller van de Telegraaf vindt Yolanthe Sneijder- Cabau geen goede interviewer. Hij is niet onder de indruk van de eerste aflevering van Yolanthe op 3, waarin ze onder meer Johan Derksen sprak. “Behekst bazelde Derksen over koetjes en kalfjes, waarbij hem geen strobreed in de weg werd ge- legd door de interviewster. Zij zat maar een beetje ja en nee te knikken, zoals het misschien wel een voetbalvrouw, maar nooit een interviewster betaamt“, stelt de recensent.

Hoewel Derksen vaak stevig heeft uitgehaald naar Yolanthe, was van een spannende ontmoeting geen sprake, vindt Voller. “Hij zou haar toch wel van jetje geven, net als altijd? Maar nee. Hij werd het cliché van de man die in de voetbalkantine met zijn vrienden grappen over vrouwen maakt, maar in een sukkeltje verandert zodra hij door een dame in een kort jurkje en hoge hakken wordt aangesproken.

Al met al heeft Voller weinig vertrouwen in de komende afleveringen van Yolanthe op 3. “Wie was ook alweer de profeet die zei dat Yolanthe de nieuwe Ivo Niehe is? Ach natuurlijk, dat was Ivo zélf! Ik denk dat ook hij in de ban is, en daarom schoonheid verwart met talent. Dat gebeurt wel vaker in Hilversum.”

Yolanthe op 3 is elke zondag te zien op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen