Humberto Tan onthult ochtendrituelen op televisie

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan doet in de nieuwe tv-show Van De Gekke een boekje open over zijn gekke gewoontes en obsessies. Dat heeft BNN, die het programma met Valerio Zeno vanaf 7 juni wekelijks op de buis brengt bij Nederland 3, dinsdag laten weten. Tan vertelt aan Zeno onder meer dat hij zich dwingt om zijn hele ochtendritueel in een tijdsbestek van acht minuten te voltooien. “Op die manier kan hij zo lang mogelijk slapen, zonder te laat te komen“, legt een woordvoerder van BNN uit.

Andere bekende Nederlanders die in het programma over hun dagelijkse rituelen praten zijn ‘Echte meisjes’ Anna en Pauline, BNN-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, MTV-presentatoren Tess Milne en Nadya Poeschmann en acteurs Geza Weisz en Manuel Broekman.

In Van De Gekke komen echter vooral ‘onbekende’ Nederlanders aan het woord. Zo legt Wesley in de eerste aflevering uit waarom hij overal waar hij binnenkomt eerst gaat poepen. “Van een sollicitatie tot een bezoek aan zijn schoonouders“, aldus BNN.

Van De Gekke is vanaf 7 juni elke dinsdag om 20.30 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen