TROS-gezicht Tim Douwsma wil naar Songfestival

TROS-presentator Tim Douwsma hoopt dat zijn omroep hem vraagt om mee te doen aan het Eurovisie Songfestival in 2012. Het is een droom van de zanger, die bekend werd door het tv-programma Popstars. “Het is fantastisch om mee te maken. Ik zou enorm vereerd zijn“, zegt hij op de website Alleshow. Douwsma heeft zelfs al een liedje in gedachten. “Ik heb een heel mooi liedje, een ballad van Fluitsma en Van Tijn voor mijn album. Het zou uitermate geschikt zijn voor het Songfestival.”

Het lijkt Douwsma ook leuk om samen met zijn TROS-collega Monique Smit naar het liedjesfestijn te gaan. “Ze vertelde me dat op de een of andere manier het Songfestival haar niet zo trekt. Ik moet me daar dus bij neerleggen, maar als de TROS ons graag samen wil, dan ga ik het Monique toch nog eens vragen of ze er niet nog eens over wil nadenken.

De TROS is momenteel op zoek naar een geschikte inzending voor het Eurovisie Songfestival 2012. De 3JS boekten dit jaar weinig succes op het festival.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen